מין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי
    דניאל
    16/04/2009

שלום,

כולם עושים מין אוראלי? הרוב? כי, כשאני חושב על הטווח היותר רחוק, לא יהיה בא לי לצאת עם מישהי שירדה לגברים אחרים, אני קצת שמרן בקטעים האלה (מבחינתי בא לי לעשות, אבל לא כשהצד השני עשתה את זה עם אחרים), ואני לא דתי או משהו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי

הוספת תגובה

• מה השאלה?.....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/04/2009

הרוב עושים מין אוראלי... אבל אף אחד לא יוכל להגיד לך אם זו שתפגוש עשתה או לא....רק היא...

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאל

noam@
    16/04/2009

אם האישה מנוסה, ובעצם גם אם לא, רוב הסיכויים שהיא מצצה למישהו לפחות !
    מה האנטי שלך כלפי זה? זה לא שהחיידקים שהיו כל הזין של מישהו אחר יעברו אלייך... הפה שלה כנראה עבר עשרות שטיפות פה וצחצוחי שיניים מאז...
    כן, רוב הסיכויים שאם היא עשתה סקס בעבר היא מצצה למישהו..

אתה לא צריך להיגעל ! ממש לא !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יותר עניין עקרוני... וזאת השאלה:

דניאל
    16/04/2009

אם ככה, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אני מאוד שמרן בקטע הזה, ובקצב הזה קשר רציני להתמסדות או משהו כזה לא יהיה אף פעם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו