שאלה בקשר לגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לגלולות
    אלמונית
    16/04/2009

שלום לפני כשבועיים הייתי אצל גניקולוג הוא בדק אותי והביא לי מרשם לגלולות בשם יסמין.
    רציתי לדעת כיצד נותנים מרשם לגלות לא לפי בדיקת דם? או רק מבדיקה שהגניקולוג בודק אותי

אני רוצה לדעת מה מייחד ומאפיין את הגלולות יסמין ??
    כי כל חבילה אחרת של גלולות עולה בסביבות ה 20 ש"ח והיסמין עולה 57 ש"ח

ממש חשוב ותודה רבה
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לגלולות

הוספת תגובה

• לאלמונית שלום

מירב שרון
    17/04/2009

הקטע הבא נלקח מתוך האתר הישראלי לפריון והפריה חוץ גופית:

"יסמין" הינה גלולה חדשה שיחודה בכך שהיא מכילה סוג חדש לגמרי של פרוגסטרון. נגזרת הפרוגסטרון ביסמין, דומה מאוד לפרוגסטרון הטבעי, יותר מכל פרוגסטוגן סינתטי אחר שקיים בגלולות שבשימוש כיום.

לאסטרוגן שבגלולה יש נטיה לגרום לאצירת נוזלים בגוף, תופעה שאחראית לחלק מתופעות הלוואי שנשים חשות בעת תחילת נטילת גלולות, כמו גודש בשדים, מלאות בבטן, ועליה חולפת במשקל הגוף. לפרוגסטרון הטבעי בגוף פעילות שסותרת את אצירת המים על ידי הגברת מתן השתן. ליסמין על כן מיוחסת השפעה דומה לפרוגסטרון הטבעי, שמונעת אצירת מים. ליסמין גם השפעה שנוגדת את הורמוני המין הזכריים, כך שלגלולה החדשה יש גם יתרון בשיפור מראה העור ומניעת אקנה. בנוסף, מחקרים הראו כי שימוש ביסמין מונע חלק מהתסמינים שאופייניים לתסמונת קדם המחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

אלמונית
    17/04/2009

האמת אני לא כל כך הבנתי לא קיבלתי תשובה.

אני צריכה לעשות בדיקות דם כדי לקבל מרשם?? אולי יתנו לי מרשם אחר בעקבות הבדיקות דם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהייה נכון לפנות לפורום רפואת נשים!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו