מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה די דחוףףף:> ילדונת17/04/2009
אני לא יודעת אם אתם מתמחים בזה אבל אם אתם מבינים אפילו קצת בנושא בבקשה תעזרו לי.
אז ככה אני נוטלת גלולות פימנט כבר 4 חודשים בערך,
ואני מעשנת באופן די קבוע זאת אומרת לפחות סיגריה ביום...
לפעמים יש ימים שאני מעשנת 3 4 סיגריות.
ורק היום אמרו לי שיש מצב שיהיו לי כרישי דם =[
בימים האחרונים הבחנתי בוורידים קטנטנים (כמו נימים כאלה) שיצאו לי על הכתפיים בשני צידי הגוף. בדרך כלל נימים כאלה דומים לסימני מתיחה אחרי הרזיה השמנה, אבל אני רזה ולא עליתי במשקל בתקופה האחרונה וביכלל משקלי קבוע תמיד. אמרו לי שהורידים האלא מופיעים בגיל מבוגר ואני כולע בת 17 מה זה יכול להיות האם יש קשר לכרישי דם?
אני ממש בלחץ!! איך אפשר לעשות בדיקה לשלילת כרישי דם האם יש דבר כזה?
והאם יש תסמינים לדעת שאולי יש לי כרישי דם?
פליייייז אני באמת אודה לכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נקווה שתשובה תגיע בקרוב...
:> ילדונת18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש חשש
20/04/2009רצוי שתגשי לרופא/ת נשים.
הסיכון להפרעות בקרישה עקב נטילת גלולות הוא נדיר, אך קיים, כפי שגם קראתם בעיתונות היומית. ניתן לאתר נשים בסיכון, לפי גורמים משפחתיים, תרופות אחרות שנוטלות, וכדומה. ניתן לעשות מספר בדיקות דם בקופת חולים על מנת לאתר את אלו להן אסור לקחת גלולות, שכן הן בקבוצת הסיכון.
לא ניתן לערוך בדיקה על גבי הפורום, אם כי מניסיוני הרפואי איני חושב שהנימים בכתפיים שלך מקורה בקרישי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)