מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה אם מישהוגבר גבר12/08/2007
אני בת 15 אני אוהבת לעשות סקס מיזדמן לא אם חבר קבוע (עד שאמצע) ליפני כמה ימים
שכבתי אם ילד בן 11 וחצי בערך הצעתי לו ואם הזמן הוא הסכים (יכול ליהיות שלחצתי קצת)
אבל הוא לא ממש מדבר איתי בזמן האחרון ואמא שלו שאלה אותי אם קרא לו משהו ולא אמרתי
ששכבתי איתו,השאלה שלי האם יכול ליהיות שהוא לא היה מוכן לזה וזה פגע בוא או משהו?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את דפוקה או מה ?
=>14/08/2007תקשיבי אני חושבת שאת ממש ממש פגעת בו הוא לא יודע מה הוא עשה כי הוא בסה"כ הכל ילד קטן שלא עבר שום דבר בחיים שלו ... וכבר הוא עושה סקס ..
תשמעי את פדופאלית ..
ככה אני חושבת שכל אחד יחשוב מה בא לו .
אם הילד הקטן הזה היה אח שלי ... הייתי מרביצה לך כבר מיזמן !
אני ממש ממש מיתביישת באנשים שיש במידנת ישראל .
ואני לא ייענה לך על השאלה שלך .
רק אני יגיד לך פשוט שאת דוחה ממש דוחה ואם הייתי מכירה אותך הייתי יורקת לך בפרצוף ילדה חסרת חיים ! בע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת 100000 אחוז
חסוי!!17/08/2007מה חשבת לעצמך שקיימת יחסי מין עם ילד בגיל 11 הוא עוד לא התחיל את החיים אין לו מושג על זה את עשית לו צלקת לכל החיים אפשר לומר אפילו אונס אולי הוא לא התנגד הוא התבייש הוא לא הבין מה רצית ממנו ועוד משהו אם זה אח שלי הקטן הייית דואג שתהיה במיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכינוי שלי הוכלף בגבר גבר??? ו
מישהו12/08/2007זה לא משנה איפה אני גרה אני אולי נישמעת כמופדופילית או משהו אבל זה חשוב לי
האם יכול ליהיות שזה ששכבתי איתו פגע בוא או משהו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, יכול להיות שפגעת
יפעת מקלר13/08/2007בו. עשית מעשה שלא יעשה! למה לחצת על ילד קטן?אני חושבת שאת צריכה גם לברר עם עצמך למה את צריכה לעשות סקס מזדמן. לא מגיע לך סקס עם בחור שאת אוהבת ושאוהב אותך? משהו שלוקח אותך ברצינות ורוצה להשאר איתך? אני מציעה לך לפנות לטיפול מקצועי כי נשמע שאת עולה על דרך לא טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה למה לזיין ילד קטן אין לך
אביחי16/08/2007אלוהים מזיינת ילד קטן יום אחד קמת חרמנית והחלטת לאנוס ילד קטן
ולהיזדיין אם ילד בן 11 בעוד שאת בת 15 זה לא פדופיליזם זה גם ניקרא
אינוס על פי החוק את אנסת ילד בן 11 את מבינה הוא לא רצה סקס את
הכרחת ילד קטן להיזדיין איתך מגעילה את אנסת אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אתה בן שאוהב לשכב עם בנים
yona16/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בחורה וקראתי לעצמי בת 15 אבל
בת 15 (מהשאלה16/08/2007מישום מה הכינוי הוכלף לי שנית לכולם מה זאת אשמתי שאני נימשכת קצת לילדים קטנים מימני
אני לא אנסית!!!! זה שהוא לא הסכים בימפורש והחתמתי אותו על חוזה הוא לא היתנגד שעליתי
עליו מה זאת אשמתי לא הבנתי כל כך כמה זה לא טוב,ולא חסר ילדים בני 12 או משהו שמקבלים
את זה דיי בסדר ולא עושים סצנות ואני העשה מה שאני רוצה ללא הרצאות של פוסטמות!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי את באמת מפגרת?!?
חסוי!!17/08/2007את לא מבינה שגן אם הוא הסכים הוא ילד קטןןן הוא לא עומד על שלו במקום לחנך אותו הוא היה מושפל באותו רגע וזה נקרא אונס ואני מקווה שיעצרו אוךת ל 900 שנה אין לך בושות ככה להתנהג לילחדים קטינים שלא יודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם לדעתי את לא שפויה פדופילית אונסת ואין לך בושות לקיים יחסי מין עם ילד קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה מה מדברים איתך!!!!!!!!!!!!
אביחי17/08/2007לעשות סקס אם ילדים קטנים זה רע זה פדופיליזם את פגעת בילד קטן למען הכוס
שלך ועכשיו את אומרת היי אם הם לא בוכים לי מול הפנים ולא מיתנגדים האנוס ילדים
קטנים חופשי את לא נורמאלית דיי ניראה שאת מביעה חרטה כל שהיא במיקרא
כי פגעת בוא ואם תעשי סקס אם עוד ילדים קטנים עוד ילדים יפגעו מימך,ילדה לכי לפסיכולוג
דחוףף כדי שלא תיפגעי עוד בילדים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מישהי להזדיין איתה
חסוי23/01/2009אני בן 13 מחפ מישהו לא משנה יפה לא יפה.. העיקר לישכב איתה.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיי .. (:
****04/07/2009אני בת 12 עוד מעט .. ואין לי בעיה .
אם אתה רוצה תתן לי את האייסי שלך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהnb
nb17/08/2007אחותי מאיפה את בת 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדרה של תקיפה מינית
מירב שרון17/08/2007לפי איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ולנפגעי תקיפה מינית בישראל, תקיפה מינית היא כל התנהגות ו/או מעשה מיני הנכפה על אישה, גבר או ילד ללא הסכמתם. תקיפה מינית כוללת פגיעה באישה, בילד ובגבר על ידי גבר, אישה או ילד. תקיפה מינית היא אלימות המתבטאת במין, ולא דחף מיני בלתי נשלט. זהו פשע שמטרתו להשפיל ולשלוט בקרבן.
לפי התיאור שלך, יתכן ש"לחצת קצת" על ילד בן 11 לקיים איתך יחסי מין, ואת בעצמך מרגישה שאולי פגעת בו ויתכן שאף מצטערת על מה שעשית. אני חושבת כמוך שאולי הוא לא היה מוכן לזה בוודאי מבחינת מוכנות נפשית. את צריכה לבדוק עם עצמך למה את מחפשת לקיים יחסי מין עם ילד שקטן ממך ולכן אני ממליצה לך בחום לפנות לאיגוד מרכזי הסיוע ולבקש ייעוץ.
להלן כתובת האתר של האיגוד :
http://www.1202.org.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס זה לא ספורט...
Y10017/08/2007קודם כל, אני בן 15, ואני חדש פה, אז נעים מאוד!
ועכשיו לעניין:
הבעיה נראית לי יותר גדולה מהמקרה שעליו סיפרת. למה שילדה/נערה תרצה לקיים יחסי מין מזדמנים? יחסי מין צריכים להיות חלק (חשוב, אך בוודאי לא עיקרי) ביחסי אהבה. כמובן שאי אפשר למצוא אהבה בעזרת מין. הכרות, התאהבות וחברות, כפי שאת מתארת, לא כל כך מוכרים לך, ואני קצת מרחם עלייך אם יחסי מין הם הדרך שלך לתקשר עם העולם.
לדעתי את זקוקה לעזרה טיפולית, שאני מקווה שתצליח להחזיר אותך להתנהגות חברתית מקובלת.
יחסי המין עם בן 11 הם רק מקרה קיצוני שבחרת לספר עליו. אני מניח כי עם קטנים קל לך לתקשר מנקודת כח של בוגרת, אבל גם יחסי מין חסרי רגש עם בן 16 לא יתרמו לך ולהערכתך העצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מבין מה שהיא עשתה מה זה
אביחי17/08/2007"למה שבחורה תירצה יחסי מין מיזדמנים" אתה באמת לא יודע... לא לא רצון לאהבה זה במיקרים
נדירים לדעתי ככה לא יהיה קל יותר לימצוא בן זוג קבוע שיתן לה חום ואהבה??? דיי להיתחסדות
הזאת גם לבנות יש צרים מינים בדיוק כמו לנו (למעשה מחקרים מראים שיותר מלנו) היא רוצה סקס כל הזמן כדי להינות מין הסתם אני מכיר בנות כאלה לבן דוד שלי הייתה חברה כזאת זנזונת אהב
אותה כמו שבחיים כימעט לא אהב אבל יום אחד עזבה אותו ושכבה אם עוד כמה נערים! אז רצתה
גם מהם אהבה??? איזה בורות רצתה סקס בדיוק כמוה רק שהיא אוהבת לעשות את זה גם אם
ילדים קטנים ואתה אומר את זה כאילו היא מיסכנה ממש לרחם עליה,אם היא הייתה אונסת את אחיך
הקטן או קרוב מישפחה קטן שלך גם אז היא הייתה כזאת מיסכנה?!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביחי
Y10017/08/2007אני לא מרחם עליה כי היא מסכנה בעיניי, אלא אני מרחם עליה כי "מעוררת רחמים" בעיניי בגלל המעשה ה"עלוב" שהיא עשתה (סליחה על העלבונות, אבל לא מצאתי מילים אחרות...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך הייתי רוצה לדעת מה בדיוק
אריאל17/08/2007"עשיתם" אם זה אקט של חדירה אם זה היה בהסכמה מפורשת מצידו וכו' על מהלך העניינים יהיה יותר קל להבין את חומרת המעשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת אם זה יעזור אני קצת
בת 1517/08/2007מיתבישת אבל ככה זה קרה,זה התחיל במין אוראלי אמרתי לו לרדת לי השכבתי אותו
על הגב אמרתי לו שירגע הוא רצה ללכת קצת צעקתי עליו ונתתי לו אגרוף (היתפלק לי
תמיד שמרתי עליו כזה וכשהוא היה עושה שטויות הייתי מכה אותו קצת) השכבתי אותו
שוב על הגב שאלתי אותו אם הוא מיתחרט הוא אמר לי לא אז המשכתי... יכול ליהיות שהוא
קצת ניבהל אז היה לו קצת קשה להינות מיזה יכול ליהיות שזה לא היה טוב שקצת לחצתי יותר
מידי הוא לא היה היחיד שכבתי אם עוד כמה ילדים בני 12 בערך והם לא היתנגדו כמוהו
פשוט זרמו איתי... אני נהנתי והם נהנו כמוני כניראה שמרוב שהייתי רגילה לזה שזורמים איתי
לא הגבתי טוב להיתנגדות שלו, מה לעשות יש לי בעיה אם נערים בגילי וביכלל הם חרות אחד
אחד לדעתי רוב הגברים בארץ הם חרות בלי יוצא מין הכלל יש רק קצת גברים נורמאלים טובים לדעתי אבל ילדים קטנים יותר הם מתוקים ולא מזילים ריר בצורה בהמתית על כל בחורה שניה ברחוב ואני נימשכת אליהם ונורא כיף לי איתם...אולי זה לא טוב להכריח ולילחוץ אבל שכבתי כמה ילדים בגילאי 12-10 והם דיי זרמו והכל היה סבבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעקבי אחרי ההוראות
מ25/01/2009אם מה שכתבת נכון לכי לספר להורים שלך ואז תבקשי מהם שימצאו לך פסיכאטר כי להרביץ לילד בן 11 ולראות את התגובה שלו היה אמור להיות מספיק לגרום לך לרצות להפסיק ואם לא אז רוב הסיכויים שיש לך בעיות דבר שני עניין הגיל נראה לי פחות חמור מעניין זה שאת לא מבינה שאונס זה ברגע שצד אחד מביע אי הסכמה, לא הגדרה של החוק הגדרה שלי כי החוק אוסר גם על יחסים ששני הצדדים מסכימים ובוגרים במקרים מסוימים ומחשיב כאונס אם מה שכתוב פה זה רק בשביל לשעשע את מי שכתב את זה אז שוב ללכת לפסיכאטר או איזשהו מטפל ממולץ כי אולי הוא יעזור לך למצוא דברים מועילים יותר בשביל להעביר את הזמן בלי להשתעמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה חשוב שאת משתפת
מירב שרון17/08/2007כאן בפורום לגבי מה שקרה ביניכם. את מתחילה בכך שאת אומרת שאת מתביישת במה שקרה ביניכם, או בעצם החשיפה. את מתארת את האלימות שהפנית כלפי הילד כאשר הוא התנגד לך. בנוסף את מביאה את התפיסה שלך לגבי גברים שהם "חרות בלי יוצא מן הכלל" מה שרק מחזק את התחושה שלי שיש לך הרבה כעס בתוכך כלפי גברים, ואולי את מרגישה יותר "חזקה" מול ילד בן 11 ובגלל זה את עשית לו את זה וזאת כנראה גם לא הפעם הראשונה. שוב אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי/ייעוץ רגשי כדי לבדוק לעומק מהן הסיבות שגורמות לך לפעול בדרך הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים יקרים..ועוני התשובות!
ד``ר עידן מיליצ`ר04/07/2009יש במעשה הזה עבירה על החוק!!! כן כן יש בישראל חוק שלא מתיר יחסי מין בגיל כזה בין קטינים אז..........שלא תגידו שלא אמרתי......!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה שלי
קובי05/07/2009שמעי יש לי הצעה בשבילך : אני מציעה שתשבי עם עצמך יום אחד אני לא אומר עכשיו או מחר אני אומר בזמן הפנוי שיש לך ותחשבי קודם כל למה יש לך את הדחף המיני שסיפרת עליו האם זה בא מתוך לחץ חברתי ? או שזה מצוקה נפשית למין?ותחשבי לאן זה יכול להתגלגל בעתיד (לפדופיליה או לעוד משהו יותר גרוע) ותחשבי מה יואמרו עליך האנשים שאת מכירה אותם אם הם יגלו מה את עושה -הם יכול להיות יחשיבו אותך לפרוצה (זונה ) ושאת נותת לכולם ואני חושב שזה לא יהיה נעים לך אם יחשבו עליך בצורה כזאת . ודבר שני תחשבי על הבריאות שלך כי את יכולה להידבק מכל כך הרבה אנשים במחלות מין או במשהו יותר גרוע .
ודבר שני תחשבי על הילד הזה שפגעת בו מה הוא מרגיש והאם הוא היה מוכן לזה ותחשבי איך זה יכול להשפיעה עליו בעתיד , ותשימי אותך בתקומו לרגע ותחשבי מה את היית מרגישה במקומו....
מקווה שעזרתי לך לפחות במשהו :)
המשך יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)