מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה חשובה... מקלחות צבאיות, דחוף!איתי 1619/04/2009
שלום,
בקרוב יש לנו לכיתתנו גדנ"א (מוכנות לצבא) זה יהיה כמה ימים שבהםו נצטרך להתקלח ביחד, בלי מחיצות ובלי וילונות. יש לי ואני לא מתבייש לומר זאת בפורום נטיות מיניות (כמובן שאף אד במציאות אינו יודע) אני מפחד שפשוט יראו שעומד לי מהזין של כל שאר החברים שלי ויצחקו עליי ואתם יודעים...
אז אני רוצה לשאול כאילו מה אפשר לעשות..?? עם בגדים לא אתקלח אם כולם יורידו....
וחשבתי לגמור קודם לכן ככה לא יעמוד לי, אבל לא יהיה שם איפה ומקום..
מה אני יכול לעשות?! זה ממש בקרוב ואני שוקל כבר שלא ללכת לשם אם כל כמה שאני רוצה רק ללכת!!! אך ורק בגלל הבעיה הזאת....
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/04/2009אני מבינה את הקושי שלך. לאונן לפניכן זה רעיון. אבל גם אם יעמוד לך ומישהו יגיד משהו, אפשר להשתמש בהומור ככלי להתמודדות ולזרוק לאותו אחד "כן, אתה מה זה עושה לי את זה..." עם חצי חיוך וזה סוף הסיפור, מקסימום כולם יצחקו כאילו זה היה בדיחה. חבל שתפספס חוויה כמו גדנ"א, במיוחד שזה משהו שאתה מאוד לא רוצה לפספס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
טל20/04/2009אז ככה.. יש לי חבר טוב שהיה באותה בעיה ופתר אותה אחרת. גם בגדנע וגם בצבא
הוא ניגש למדריך\מפקד אמר שיש לו בעיה ושהוא מבקש לדעת אם יש אפשרות להתקלח לבד. בצבא אתה פשוט צריך לגשת לקב"נ לקבל אישור. לא יעמידו אף חייל במצב הזה וגם לא את חבריו לכיתה.
אם הוא ישאל איזו בעיה יש לך שתי אפשרויות..לאמר את האמת או לאמר שאתה לא נימול או משהו ואתה מתבייש..ואז קיים סיכוי שלא יאשרו לך.
או שפשוט תיכנס להתקלח מהר מהר במים קרים P:
אני פשוט חושבת שכנות תמיד עדיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מירה וטל! אבל....
איתי 1620/04/2009לא יודע אני גם לא רוצה לפספס מחזה יפה של כל החברים ערומים... חחחח *נבוך*
ולא אוכל להפוך זאת לבדיחה כי גם ככה הרבה חושבים שאני הומו וצוחקים עלי...
יש למישהו עוד איזה פיתרון או משהו?
אני בטוח שזאת בעיה של עוד הרבה כמוני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי20/04/2009גם לי יש אותה בעיה עומד לי רק מלהסתובב ערום בפומבי לא איכפת לי אם בנים או בנות (העיקר שהם לא מכירים אותי)
בקיצור יש לי רק שאלה קטנה עליך אתה הומו? לא שזה רע סתם שואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא.. סטרייט אוהב בנות אבל..
איתי 1620/04/2009שאני מאונן והכל חושב על בנים...
לא שיש לי בעיה לשכב עם הבנות...
האמת לשכב עם בנים די מגעיל אותי... אך הם מדליקים אותי...
אבל אני אוהב בנות ומנתשק עם בנות והיו לי הרבה חברות והכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל20/04/2009תקשיב.. זה לא יכול להיות באמצע.. הצענו לך אחלה פתרונות
לא רוצה ל"הפסיד" אז הצחוק שאתה מנסה להימנע ממנו יהיה על חשבונך סביר להניח
בחירה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי21/04/2009לדעתי אתה יכול להתעלם או להקשיב לפתרונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיב אחי ..
נתלי21/04/2009הכל שטויות תיראה הייתי בגדנ"ע לפני חודשיים חלק מתקלחים עם תחתונים חלק בלי אני התקלחתי עם תחתונים לא בגלל איזשהי בעיה פשוט לא נוח לי להיות ערום ליד בנים אם זה בנות אין לי בעיה להתפשט חופשי ליד בנים זה יותר מפריע לי אז התקלחתי עם התחתונים יצאתי מהמקלחת שמתי עלי מגבת ואז הלכתי לחדר הורדתי את התחתון ובחדר שסגרתי תדלת הייתי מוריד את המגבת מנגב איפה שהיה התחתון והכל ושם תחתון אחר בזמן הזה הזיקפה כבר בטח תירד לך ובטח שתיכנס לחדר אם תסיים להתקלח ראשון גם לא יהיה בנים בחדר עדיין וגם אם כן הרוב מתלבשים במקלחות אז שתגיע לחדר מי ששם בטח כבר יהיה לבוש .. בקיצור אין לך מה לדאוג אחי צא ותהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)