לא יודעים מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעים מה לעשות
    חסויי
    20/04/2009

חברה שלי ואני בתולים לא קיימנו יחסי מין אבל עשינו סקס יבש אבל אף פעם לא גמרתי עליה
    פעם שנינו היינו בלי תחתונים ויכול להיות שהייתה נגיעה ממש קטנה בין הכיפה לכוס שלה
    היא היתה צריכה לקבל מחזור ב17 והיא עדיין לא קיבלה והיא ממש בלחץ ואנחנו לא יודעים מה לעשות ואיך זה קרה כי לא גמרתי עליה והפרי קאם בטח השתפשף לה בבטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעים מה לעשות

הוספת תגובה

• אין לך מה לדאוג אחי ..

נתלי
    20/04/2009

מלא פעמים קרה לי מצב כזה עם חברה שלי אין חדירה אז מה הסיכוי שהיא תיכנס להריון ?! סיכוי אפסי אחי זה שמאחר לה זה כלום היא נערה מתבגרת גם אם היא חושבת שיש לה מחזור סדיר עדיין יש שינויים בגיל הזה ועוד במיוחד שיש על הילדה לחצים מצבי רוח משתנים וכד' הייתה לי בעיה דומה עם חברה שלי והמחזור וככה ענו לי פה בפורום תיהיה רגוע גבר ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויי שלום

מירב שרון
    21/04/2009

למען הסר חשש, אפשר לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון ולשלול הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו