מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 18 עוד מעט ואני בתול.21/04/2009
שלום,
אני בן 18 עוד מעט ואני בתול אני מרגיש מה זה רע עם זה.
אני התנשקתי עם 2 בנות סה'כ
את האמת שאי חושב שאי הומו ואני ממש מפחד מזה אני לא רוצה להיות כזה!
אני מאונן על גברים ומסתכל כל הזמן ועל בנות מש לא יש מישהי שאני אוהב מאוד ואני חושב לנשק אותה אבל לא משהו שקשור לסקס
האם אפשר לשנות נטייה מינית ? אם כן איך מה אני עושה?
רציתי לשאול איך אפשר לנצל את הגנים ואת הגדילה של האיבר מין שלי אני רוצה שהוא יהיה גדול יותר ואני ממש נלחץ שאני כבר בן 18 והוא לא יגדל יותר ואני אשאר ככה אוכל שינה מה משפיע?
רגב,אוננות משפיעה על הגודל?
איך אני מגרה מישהי מה עלי לעשות באופן כללי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון22/04/2009שאלת הרבה שאלות בבת אחת. אוננות לא משפיעה על הגודל. אתה מאוד עסוק באורך הפין שלך אבל לא ציינת מה האורך. לגבי נטיות מיניות - בגיל ההתבגרות זה לגיטימי לחקור ולגלות את המיניות שלך עם עצמך כולל את הנטייה המינית שלך. יש אפשרות להיעזר בליווי מקצועי בנדון. אתה יכול לפנות לדלת פתוחה (תחפש פרטים בגוגל).
לגבי היותך עדיין בתול, אני מבינה שזה מפריע לך. למה? בגלל איך שהסביבה רואה אותך? כשתהיה בתוך קשר שיש בו אינטימיות רגשית ופיזית אז תוכל גם להתנסות בקיום יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)