מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להתגבר על הכאב?or-18.521/04/2009
אני בת 18 וחצי וזה שנתיים וחצי שאני לא בתולה..
היו לי 3 סטוצים ובשלושתם נהנתי מחדירה אחורית.
יש לי בן זוג כבר שנה אנחנו מאוהבים וכנים אחד עם השני
ואיתו לא הצלחתי מעולם להנות מזה...זה כלכך כאב לי שאני הפסקתי מהר..הייתי מרגישה כאילו מישו לוקח סכין וחותך לי את הבטן
ובגלל זה אני מסתפקת בתנוחות אחרות מעניינות אבל לא במה שאני הכי אוהבת<<מאחור.
הוא יודע שכואב לי ולא לוחץ עליי ואני יודעת שהוא רוצה מאוד ...אני עוד יותר
לא יודעת מה לעשות ????
אני לא רוצה להתנזר מזה זה הכי כיף בעיני!
מה עושים?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון22/04/2009את מציינת שרק בסטוצים נהנית מסקס אנאלי ועכשיו כשאת בקשר משמעותי ויש ביניכם חברות ופתיחות אז דווקא שם יש קושי וכאב בסקס אנאלי. אולי דווקא ביחסים מזדמנים, הרשית לעצמך לעשות סקס אנאלי ואילו בזוגיות רצינית עם מישהו שאת אוהבת שם את לא מרשה לעצמך וזה משהו שאת צריכה לבדוק עם עצמך. לשאול את עצמך אילו מעצורים פסיכולוגיים יש לך שמונעים ממך ליהנות מסקס אנאלי עם בן זוגך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאשר לתגובתך..
or-18.522/04/2009ראשית אני מודה על התגובה.
יכול להיות שדווקא בקשר שלי עם בן זוגי אני מרגישה יותר פתוחה לומר לו שכואב לי
ואני רוצה להפסיק...יש לי מין פחד כזה שיכאב לי יותר..
יכול להיות שזה סתם חרדה שבאה לי עם הזמן??
או שאולי אני לא סומכת עליו שיהיה עדין..
אני לא יודעת את התשובה
תוכלי ליעץץ לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)