בעייה מינית ללא פתרון :( בא לי למות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה מינית ללא פתרון :( בא לי למות
    אורן
    13/08/2007

אני בן 18 היתה לי חברה משך שנה והיה סקס סבבה והכל היה טוב
    מאז ומתמיד היו לי גם פנטזיות על סקס עם גברים ומאז לפני שנה שנפרדנו הן הולכות ומתגברות
    היום זה מגיע למצב שאני רואה חתיכים ברחוב אני מת מבפנים מרוב תשוקה וכשאני מאונן אם אני חושב על גבר אני לא גומר.
    אני מפחד מזה פחד מוות אני רוצה משפחה וילדים וככל שאני גדל המשיכה לנשים נעלמת (או אולי לא היתה כלל) ולגברים עולה.
    אם אגיע למסקנה שאני הומו אני כבר מעדיף ךהתאבד ולא לחיות ככה
    איך פותרים את הבעייה שלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה דברים שחשוב לזכור...

מאור
    09/01/2009

לפי מה שאני מבין ממה שאתה כותב, בנקודת הזמן הספציפית הזו יש פער בין הפנטזיות שלך לגבי העתיד ובין הפנטזיות המיניות. לפני שאתה בכלל בוחר להתמודד עם הניגוד הזה, קודם כל אתה צריך לא לנקוט תגובות קיצוניות כל-כך. אתה לא עושה שום פשע, לא כלפי החברה ולא כלפי עצמך מעצם מה שאתה מרגיש. אתה צריך לקבל את עצמך כמו שאתה, וברגע שתעשה את זה, תוכל להתפנות ולחשוב ולברר מה ההעדפות שלך. בתור אדם שמתלבט בדיוק כמוך, שהיה במערכות יחסים גם עם נשים וגם עם גברים, הרבה יותר חשוב להיות שלם עם מה שאתה עושה מאשר לענות על ציפיות חברתיות שאחרים מכתיבים לך או שאתה מכתיב לעצמך. אם אתה מעדיף להיות עם גברים- זה גם בסדר וזה תקין חלוטין. אני בטוח שאחרי שתעשה חושבים ותתן לעצמך את מרווח הנשימה להתנסות ולחקור בעצמך, אתה תמצא את מה שמתאים לך. וגם בהנחה שתחליט שאתה מעדיף נשים- לעניות דעתי, גם האדם הסטרייט ביותר שתמצא יכול למצוא את עצמו נמשך לבני מינו בסיטואציה כזו או אחרת, גם אם מדובר בשבריר השניה. אל תשכח- נטיה מינית זה לא שחור ולבן, יש הרבה אפור באמצע. אני חושב שהדבר החשוב ביותר הוא שקודם כל תלמד לקבל את עצמך בלי להציב תנאים ולא יעדים או זמנים מתי להחליט החלטות כאלה ואחרות. יש לפניך כל-כך הרבה שנים וכל-כך הרבה זמן להתנסות, לטעות, להצליח ובסוף לגלות. ומה שלא יתגלה לך בסוף- תקבל את זה. אין שום סיבה שתכנס למצבים כאלה קיצוניים על העדפה מינית- זה בסך הכל חלק ממי שאתה. זה לא שביצעת איזה פשע קיצוני. קח את הזמן ותאהב את עצמך, זה הדבר החשוב ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגיע, יש חיים גם אם אתה הומו!

מאור
    13/08/2007

במאה הנוכחית יש הפריות ואימוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תירגע, אין לך בעיה

טיקי
    15/08/2007

מה עובר עליך? אתה לא צריך להתאבד. אם אתה רוצה בנים, זה בסדר. אם זה מה שאתה מרגיש בפנים - אז זה מה שאתה מרגיש. לא צריך להתאבד ולא צריך להיכנס לדיפרסיה. יש אנשים מכל הסוגים והמינים, וכולם יכולים להיות מאושרים - גם אם הם עושים סקס עם גברים (שאגב, מניסיון, הוא הרבה יותר טוב לגבר מסקס עם אשה...).

וכמו שאמר זה שכתב לפני, אפשר לאמץ ילדים היום.
    אבל קודם כל, הכי חשוב, תרגיע ותנשום עמוק. תחשוב עם עצמך מי אתה ומה אתה. אולי תפנה לייעוץ מקצועי שיעזור לך להבין טוב יותר איך להתמודד עם התחושות שמבלבלות אותך.

זהו, תהיה בריא ומאושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שונא הומואים אבל עדיף ליהיות

מישהו
    15/08/2007

הומו חי מאשר הומו מת,בכל מיקרה כדי שיהיו לך חיים וילדים ואהבה נורמאלים
    כדי שתמצא את מה שמחרמן אותך למשל גם לי היה מיקרא דומה אגלה לך סוד
    פעם (ליפני כמה שנים) היתחרמנתי מגוף של נער אחד בגילי וכמה זמן אחרי זה
    פינטזתי על שנער אם עניים כחולות תוקע אותי בתחת וגם באותה תקופה גם לא
    ממש הצלחתי להיתחרמן מגוף של נשים חשבתי אני הומו אבל ברגע שחשבתי את
    עצמי כהומו ובמערכת יחסים אם גבר... זה עבר לי זאת הייתה סתם סקרנות לגבי איך
    להרגיש שמביאים לי בתחת גם היום יש לי מין פנטזיה כזאת ואני עדייין לא מיתרגש
    מנשים ערומות אבל אני לא שולל את זה שאני אקים מערכת זוגית אם בחורה ולעשות
    איתה אהבה ביגלל זה יש גם מלא הומואים ולסביות שאחרי כמה זמן לא ארוך בימיוחד
    שהכריזו על עצמם כדו מינים, למה כי הם לא חשבו לרגע למה הם טסים מדבר לדבר ולמה
    הם חושבים מחשבות מסוימות כי הם פשוט זרמו אם זה,בן אדם קח את עצמך בידיים ליפני
    שיהיה לך מאד קשה לצאת מיזה אתה תיסחף בזרם שמאד קשה יהיה לך להילחם בוא,
    הינה אתר סקס מדהים שם גם הבנתי שההומואיות שלי היא לא יותר ממחשבות לא סבירות
    [a href=http://WWW.DOMINA.CO.IL id=link]הינה האתר[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול בהעדפה המינית

מירב שרון
    17/08/2007

אתה מתאר מצוקה רגשית בגלל בלבול בהעדפה המינית. אני ממליצה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי/רגשי על מנת לגבש מה ומי אתה מעדיף מינית , גיבוש העדפה, שתוכל לחיות איתה בשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

=>
    26/09/2007

זה לא נורא להיות הומו אחי...
    כל אחד והבחירות האישיות שלו.
    בלי רגשות אשמה ובלי כלום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו