אין לי מושג מה לחשוב תעזרו לי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי מושג מה לחשוב תעזרו לי!!!
    חסויה
    23/04/2009

היום בבוקר התארגנתי לבית ספר הלכתי להתקלח יצאתי ונכנסתי לחדר לחפש בגדים בדיוק שהורדתי את המגבת אח שלי הגדול (בן 17 חרמן!!) נכנס אלי לחדר וראה אותי בלי בגדים הוא הסתכל על כל הגוף!!! ואז אמר איזה כוסית!!!!! ושחזרתי מבית ספר בארוחת צוהרים הוא כל הזמן הסתכל עלי במבט מוזר כאילו הוא רואה אותי ערומה!!!! פליז תעזרו לי!!!!
    מה אני צריכה לעשות איתו?.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    23/04/2009

יכול להיות שזה היה בצחוק את יכולה או לדבר איתו ולהסביר לו או שאם זה חוזר על עצמו תפני להורים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה

noam@
    24/04/2009

זה די מגעיל מה שהוא עשה.
    תתעלמי ממנו, אל תתייחסי אליו. כן, אני יודע שזה משפיל אבל אין מה לעשות, בלכ זאת, בן משפחה.אל תתייחסי אליו כשהוא מסתכל עלייך ותגידי לו לא להסתכל !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    25/04/2009

אחיך חדר לפרטיות שלך ונכנס לחדרך כשאת אחרי מקלחת, וראה אותך בעירום. אני בטוחה שהתחושה הייתה מאוד לא נעימה וחודרנית, בייחוד שהוא העיר לך שאת "כוסית". כפי שהוצע לך כבר כאן על ידי חברך לפורום, את יכולה לדבר איתו על זה ולבקש ממנו שזה לא יקרה שוב אחרת תדווחי על כך להורייך. חוץ מזה, אולי תוכלי לבקש מהורייך שידאגו לך למנעול בחדר על מנת שתוכלי לשמור על הפרטיות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו