שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גולן
    23/04/2009

יש לי כמה שאלות

1.אני בן 14 יש לי פין באורך 12 ס"מ לכל החברים שלי יש יותר ארוך יש לי בעיה?האם זה רגיל? אני ישאר ככה? האם אני יביא בנות לסיפוק מיני קטן יותר מאחרים?מה עלי לעשות על מנת שהוא יגדל?

2.לא מזמן גילחתי את שערות הזין שלי והופיע לי גירוי מסוים האם זה בסדר?

3.האם אוננות יתר יכולה לגרום לבעיה מסוימת?

תודה גולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה בקשר לגודל הזין

חסוי
    24/04/2009

14 סמ זה לא נחשב קטן זה בטווח הנורמה חוץ מזה יש לך עוד זמן לגדול ובקשר לענג את הבנות זה הכל עניין של טעם יש כאלה שאוהבות קצת ועבה ויש כאלה שוהבות ארוך ודק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה על אוננות ושערות בזין

חסוי
    24/04/2009

ובקשר לאוננות זה טבעי ולא פוגע בגוף רק מבחנת הדת זה אסור.
    את השיערות לא צריך לדעתי לגלך זה טבעי וגברי גם אם לפעמים זה מגרד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגולן

noam@
    24/04/2009

12 ס"מ זה בסדר, ויש לפין שלך עד גיל 21 לגדול. תחשוב שזה 9 שנים לגדילה !
    אולי לשאר החברים שלך יש יותר גדול, אבל יכול להיות ששלהם יגדל בעוד 2 ס"מ ושלך ב5. סתם דוגמה, אבל רק להדגים לך.
    מה שיותר חשוב לענג בחורה, זה כמובן הגודל עצמו, אבל מה שיותר מענג וחשוב זה ההיקף, כלומר העובי. אם יש לך היקף של 13 ס"מ זה מעולה וזה בטווח הנורמה.
    וגם אם לא יש לך עוד זןמ לגדול ;)

אמנם זה לא שכיח מאוד אבל כן יכולים להיווצר גירויים. כדאי שאחד המומחים יענה לך מה לעשות כי אני לא ממש יודע.
    ולא, שום בעיה יכלה להיווצר מאוננות. להיפך, זה אפילו מרגיע ואף בריא יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגולן שלום

מירב שרון
    25/04/2009

כפי שכבר כתב לך חברך לפורום האורך שלך תקין לגילך ואתה עדיין בגיל של צמיחה עד גיל 21. אני מחזקת את דבריו של noam@ שכתב לגבי החשיבות של היקף הפין בהיבט הפיזי. אבל הרבה מעבר לכך, אני רוצה להוסיף שרוב הנשים בכלל מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן (2/3) ולא מהחדירה עצמה כך שגם אם הפין שלך באורך של אצבע, תצליח לענג את בת הזוג שלך. זה ממש לא הגודל שקובע. אצל נשים הרבה יותר חשוב הנושא של המשחק המוקדם, הליטופים, החיבוקים, הנשיקות, מין אוראלי, אוננות הדדית וכד' (כל מה שנכנס לתוך הקטגוריה של outer-course) כלומר סקס ללא חדירה.

לגבי גילוח של שיערות הפין, לגיטימי שיהיה גירוי מסויים לאחר מכן, השאלה למה בכלל לגלח, זה טבעי.

מה זה נקרא אצלך אוננות יתר? כל זמן שזה לא פוגע בדברים אחרים של התפקוד היומיומי כגון לימודים, חברים וכד' אז אין שום מניעה לאונן כל יום ואפילו כמה פעמים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו