שאלושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלושה
    שני
    23/04/2009

בחורה שהיא גומרת היא גומרת באותו רגע ויוצא כמו פיפי?או שזה בשלבים וקצת?

והאם לכל בחורה יש צבע של שפיך אחר?כי כשראיתי סרט יצא לבחורה בצבע לבן וכמו פיפי

ולי לא יצא ככה האם זה לא שפיך מה שהיה לי אולי זה הפרשות לא יודעת מה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלושה

הוספת תגובה

• לשני

noam@
    24/04/2009

יש בנות שגומרות בלי לשפוך, ויש כאלה שאלה שכן.
    את גמרת ויצא לך את החומר הזה? כלומר קיבלת אורגזמה?
    או שלא גמרת ואז יכול להיות שאת בכלל לא יודעת מה זה אורגזמה וזה סתם היה פיפי או משהו.
    תפרטי יותר. קיבלת אורגזמה או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענהה לתשובה

שני
    24/04/2009

לא יודעת בדיוק מה זה אורגזמה

תיראה אני כשאני עשיתי זאת או שלקחתי תיד ושיפשפתי תאיבר המין עד שהרגשתי שזהו הרגשתי דברים כאלה ואז הלכתי לשירותים היה לי כזה צורך כמו לפיפי ולא יצא לי פיפי לקחתי נייר טואלט והיה לי קצת שקוף אבל זה בערך כל יום יוצא לי..ובאותו זמן זה כל היום יצא ליי האם זה גמירה?

והאם גמירה זה כמו פיפי כזה?יעני אם אני יהיה בלי תחתונים זה ינסל לריצפה או שזה יוצא לאט לאט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני שלום

מירב שרון
    25/04/2009

האורגזמה לא נראית, לא אצל הגבר ולא אצל האישה. האורגזמה זו התחושה והחוויה. השפיכה הגברית שמתלווה לאורגזמה היא החלק הפיזי שנראה. אצל נשים לחלקן יש קצת יותר רטיבות במהלך האורגזמה, לחלקן אין שינוי גדול ברמת הרטיבות דוקא בזמן האורגזמה ולחלקן יש הרבה הפרשות רטובות בזמן האורגזמה. מצב זה מכונה "שפיכה נשית". אצל הגבר השפיכה סמיכה וצמיגית, אצל האישה הרטיבות מימית וללא צבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לתשובה שנתת לי

שני
    25/04/2009

אז שבחורה מרטיבה?זה שפיך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני שלום

מירב שרון
    25/04/2009

כשבחורה מרטיבה זה נקרא "שפיכה נשית", לא שפיך, זה שונה מהמרכיבים של השפיכה אצל הגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו