מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלושהשני23/04/2009
בחורה שהיא גומרת היא גומרת באותו רגע ויוצא כמו פיפי?או שזה בשלבים וקצת?
והאם לכל בחורה יש צבע של שפיך אחר?כי כשראיתי סרט יצא לבחורה בצבע לבן וכמו פיפי
ולי לא יצא ככה האם זה לא שפיך מה שהיה לי אולי זה הפרשות לא יודעת מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
noam@24/04/2009יש בנות שגומרות בלי לשפוך, ויש כאלה שאלה שכן.
את גמרת ויצא לך את החומר הזה? כלומר קיבלת אורגזמה?
או שלא גמרת ואז יכול להיות שאת בכלל לא יודעת מה זה אורגזמה וזה סתם היה פיפי או משהו.
תפרטי יותר. קיבלת אורגזמה או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענהה לתשובה
שני24/04/2009לא יודעת בדיוק מה זה אורגזמה
תיראה אני כשאני עשיתי זאת או שלקחתי תיד ושיפשפתי תאיבר המין עד שהרגשתי שזהו הרגשתי דברים כאלה ואז הלכתי לשירותים היה לי כזה צורך כמו לפיפי ולא יצא לי פיפי לקחתי נייר טואלט והיה לי קצת שקוף אבל זה בערך כל יום יוצא לי..ובאותו זמן זה כל היום יצא ליי האם זה גמירה?
והאם גמירה זה כמו פיפי כזה?יעני אם אני יהיה בלי תחתונים זה ינסל לריצפה או שזה יוצא לאט לאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
מירב שרון25/04/2009האורגזמה לא נראית, לא אצל הגבר ולא אצל האישה. האורגזמה זו התחושה והחוויה. השפיכה הגברית שמתלווה לאורגזמה היא החלק הפיזי שנראה. אצל נשים לחלקן יש קצת יותר רטיבות במהלך האורגזמה, לחלקן אין שינוי גדול ברמת הרטיבות דוקא בזמן האורגזמה ולחלקן יש הרבה הפרשות רטובות בזמן האורגזמה. מצב זה מכונה "שפיכה נשית". אצל הגבר השפיכה סמיכה וצמיגית, אצל האישה הרטיבות מימית וללא צבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לתשובה שנתת לי
שני25/04/2009אז שבחורה מרטיבה?זה שפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
מירב שרון25/04/2009כשבחורה מרטיבה זה נקרא "שפיכה נשית", לא שפיך, זה שונה מהמרכיבים של השפיכה אצל הגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)