הומו או סטרייט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומו או סטרייט?
    חסוי
    24/04/2009

אני כבר לא יכול אני אוהב בנות מת לשכב עם בנות הייתה לי חברה ומאוד אהבתי אותה והייתי דלוק על הרבה בנות אבל תמיד עומד לי ואני גומר כשאני רואה הומואים מזדיינים או עירומים או מתנשקים מה זה אומר עלי בבקשה תענו מהר זה דחוף!!!!1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הומו או סטרייט?

הוספת תגובה

• תשובה.

noam@
    24/04/2009

אתה כנראה בגיל ההתבגרות, הייתי מתאר לעצמי שאתה בן 12-15.
    אתה עכשיו עדיין בונה את המיניות שלך, זה קורה להמון. אוהבים בנות, רוצים לשכב עם בנות אבל מתגרים גם מבנים.
    אל תדאג, זה יעבור לך עוד כמה שנים ואז אתה תראה אם אתה הומו או לא.
    לפי מה שאתה מתאר, אתה סטרייט, כי יש המון שהם ככה בגיל ההתבגרות אך כשהם גדלים הם סטרייטים והכל בסדר איתם.
    אין לך בכלל מה לדאוג, ואם אתה מוכן לסקס עם בחורה אז תעשה סקס עם בחורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    25/04/2009

כפי שכתב לך כבר חברך לפורום noam@ אתה בגיל ההתבגרות, גיל שבו אתה בונה את הזהות האישית וזה כולל בין השאר גם את החקירה של המיניות שלך עם עצמך ( אוננות) ו/או על ידי התנסויות מיניות כאלה ואחרות עם בני או בנות המין השני.זה לא בהכרח שחור ולבן כל הנושא של נטייה מינית, זה נע על רצף מי סטרייט ועד להומוסקסואל יש רצף ואתה מחפש את עצמך על הרצף הזה. יש כאלה שהם גם וגם. אני מבינה שזה מעורר בך מידה של לחץ וזה לגיטימי. כמוך יש לא מעט בני נוער שהנושא מעסיק אותם, אתה ממש לא לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו