מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכל בקשר לנטילת גלולות.. תסבירו ליאנונימית26/04/2009
שלום, לפני מספר ימים התחלתי ליטול גלולות ויש לי כמה שאלות בקשר לשימוש בהם.
1. עכשיו כשהתחלתי לקחת גלולות זה אומר שאני ובן זוגי יכולים לקיים יחסים בלי קונדום והוא יכול לגמור בתוכי בלי פחד??
2. התחלתי לקחת ביום הראשון שקיסלתי מחזור , עכשיו התבליך הוא כזה: אני לוקחת גלולות במשך 21 ימים ואז עושה הפסקה של שבוע ואז ממשיכה לקחת עוד 21 ימים כך הלאה בלי קשר למחזור ?? כלא רק הגלולוה הראשונה היא ביום הראשון של המחזור...
3. בקשר לנטילת הגלולות אני חייבת לקחת כל יום באותה השעה??? או שזה אל חייב ואפשר לקחת מתי שרוצים העיקר שכל יום אני אקח גלולה אחת
ואם יקרה מצב ששחכתי לקחת יום אחד גלולה מה המשמעות הדבר ומה החומה??מה עושים במצב כזה ???
סליחה על ההצפה פשוט אין לי לאן לפנות בעיניין ששל שאלות כאלו מלבדם ,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
אנונימית26/04/2009למה לא עונים ליייייייי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל26/04/20091. חכי עד סוף החודש או עד החבילה הבאה ואז תהי מוגנת. ואם תיקחי כל יום בלי לשכוח אז כן הוא יכול לגמור בפנים.
2.כן זה התהליך. את יכולה גם לחבר אם את רוצה את החבילות זה לא ממש משנה..
בשבועות של ההפסקה את תקבלי "מחזור"
3.כדי לקחת באותה שעה. הורמונים זה דבר מאוד משמעותי בגוף בלשון המעטה וככל שהם ישארו ברמה קבועה כל הזמן השינויים בגוף הייו פחות קשים ופחות מלאכותים.
אין לי דרך טובה יותר להסביר את זה . תשתדלי שזה יהיה באותו איזור של שעות.
יום אחד יכול להיות מסוכן ולהביא להיריון.. ההגנה נפגמת וצריך להשתמש בקונדום עד החבילה הבאה.
זה ממש לא בסדר שאין לך עוד לאן לפנות.
למה לא דיברת עם הרופא שקיבלת ממנו מרשם? למה את לא מתקשרת לשאול אותו?
ועוד יותר חמור זה למה הוא לא נתן לך הסברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון27/04/2009אני מצטרפת לדבריה של טל ורק מוסיפה שבחודש הראשון לנטילת גלולות מומלץ להשתמש גם בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ויחסי מין
נולייי03/05/2009אני מתחילה לקחת גלולות פמינט החודש וחבר שלי אומר שאפשר לשכב מהיום הראשון של הגלולות אבל אני שמעתי שרק אחרי חודש מותר לשכב בלי קונדום ורק עם גלולות..מה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה- יחסי מין ראשוניים
מישהי03/05/2009שלום, אני עוד 3 חודשים בת 17, ולפני חודש וחצי קיימתי יחסי מין עם חבר שלי מזה 7 חודשים בפעם הראשונה ( הפעם הראשונה שלי, שלא ממש לא.)
מאז קיימנו יחסי מין עוד מספר רב של פעמים ובכל הפעמיים נהניתי מהם מעוד והשקענו במשחק המקדים,
הבעייה היא שהצלחתי לגמור רק פעם אחת מכל הפעמיים ששכבנו..
בכל ששאר הפעמיים הוא כבר גמר וניסה להמשיך עוד זמן רב כדי שגם אני אגמור,עד שזייפתי אורגזמה כי כבר עבר זמן רב..
מדוע זה כך, האם משהו אצלי אינו תקין? ומה אפשר לעשות? איך כולן גומרות מחדירה כ"כ מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)