לא מבין למה זה קורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבין למה זה קורה
    עודד
    27/04/2009

הייתה לי חברה והיינו שוכבים אחרי זה הייתי יכול לתפקד ולא הייתי עייף ,לפעמים שהיינו שוכבים הזקפה הייתה נעלמת לי והיא היית עוזרת להחזיר אותה

עכשיו אני יוצא עם משהי כבר שנה ואחרי שאני שוכב איתה אני עייף ובקושי יכול לזוז ,איתה מעולם לא קרה שנעלמה לי הזקפה..

למה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבין למה זה קורה

הוספת תגובה

• לעודד שלום

מירב שרון
    28/04/2009

קודם כל זה בסדר שאתה מתעייף גם רק אחרי סיבוב ראשון. ציינת שבקשר האחרון היא הייתה עוזרת לך להחזיר את הזקפה. האם זה קורה גם בקשר הנוכחי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זה לא קורה

עודד
    07/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה

מירב שרון
    07/05/2009

אם שניכם מעוניינים ב'סיבוב שני' חשוב שתדבר איתה על זה שזה יעזור לך אם היא תעזור לך להגיע לזקפה מחדש. אבל שוב חשוב שזה יהיה משהו ששניכם רוצים בו. אולי לה מספיק סיבוב ראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו