שאלה חשובה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!
    אחת..
    27/04/2009

אתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסים לא מוגנים..ללא קונדום
    היום בבוקר עשיתי בדיקות דם כלליות בקשר לרוקוטן שאני לוקחת..ועליי ללכת לרופא עור לקחת מרשם של הכדורים
    השאלה שלי היא האם בבדיקות דם כאלה ניתן לראות אם יש הריון או לא?? והאם בהפרש של מהיום למחר אפשר לראות דבר כזה בכלל בבדיקות דם??....

ובמידה ולא..עד מתי אפשר לקחת פוסטינור??
    אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם האפשרי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!!

הוספת תגובה

• עד 72 שעות נראלי או משו כזה

אלמונית
    27/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי דחוףףף!(בשעות הבאות):

אחת..
    28/04/2009

אני לא רוצה לקחת סתם פוסטינור...
    אז ככה..היתי אצל הרופא עור אחרי הבדיקות דם והוא אמר שהכל תקין..(לא שאלתי אותו או משהו כזה)
    אם היה הריון הבדיקה היתה אומרת את זה?? ובהפרש של פחות מיום ??

בבקשה אני חייבת לדעת אם אני צריכה לקחת פוסטינור או זה שהבדיקת דם לא הראתה כלום זה אומר שאין צורך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחת שלום

מירב שרון
    28/04/2009

מאחר ואת לוקחת רו-אקוטן אז חשוב שתבררי עם הרופא שלך, האם יש מניעה בלקיחת פוסטינור במקביל? באותה הזדמנות תשאלי את הרופא גם לגבי בדיקות הדם שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו