דחוף בבקשה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה!!
    שישו
    29/04/2009

לפני רבע שעה אני וחברה שלי עשינו סקס יבש והיא הייתה מעליי והיא הייתה עם תחתונים וגם אני הייתי עם תחתונים, והיא התחכחה עם האיבר מין שלה על האיבר שלי כאילו אנחנו עושים סקס היינו ככה כמעט 10 דק' ולא הרגשתי משהו מיוחד.. אחרי זה נכנסתי לשירותים לעשות פיפי וראית שמתחת לפין בצד שמאל נהייתה לי גולה כזאת כאילו התנפח לי העור וכשאני נוגע בזה זה לא כואב ולא כלום. זה מלחיץ אותי רצח בבקשה מזה יכול להיות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה!!

הוספת תגובה

• לשישו שלום

מירב שרון
    30/04/2009

יתכן שהגולה שראית הייתה שם גם לפניכן, אולי לא שמת לב. ככה או אחרת,
    טוב ששמת לב וכדאי שתלך לבדוק אצל הרופא שלך במה מדובר. אין טעם להיכנס ללחץ, אולי זה שום דבר, אבל בהחלט חשוב שתבדוק למען השקט הנפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

מישה
    30/04/2009

הנפיחות ירדה זה היה מנופח אתמול ואחרי חצי שעה בערך ירדה הנפיחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מישה... שישו

מישה
    30/04/2009

מישה זה כינוי מפורום אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו