מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה ליעוץאחת..30/04/2009
שלום,
אני חדשה בעניין של יחסי מין ורציתי לשאול אם אתם יכולים לספק לי מידע על דרכים להפוך את הסקס למעניין?? אני מתכוונת שלא יהיה נטו החדירה
אבל זה ממש לא בעניין של צעצועים...תנוחות מוזרות וכל מיני כאלה...
זה יותר בקטע של דברים שאני יכולה לעשות בשביל לעשות את זה יותר 'מדליק' יותר 'סקסי'...אבל עדיין שיגרתי במידה מסויימת
אני פשוט לא כל כך יודעת מה לעשות ברגע שזה מתחיל..אנחנו נהנים אבל בסופו של דבר זה חדירה וזהו..
אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוונת ושתוכלו לייעץ לי
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/04/2009אפשר להעשיר את הסקס בכל מיני דרכים. חשוב לדאוג לעוררות של הגוף וכל החושים בעזרת סרטים/ספרות ארוטית, נרות, מוסיקה, דיבורים על סקס, אמבטיות משותפות, נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים,ליקוקים ועוד. כמו כן, בהחלט אפשר לגוון תנוחות של משגל, לעשות מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית, לעשות עיסויים ארוטיים ועוד. אפשר להיעזר במשחקי תפקידים - רופא/אחות, פיראט/נסיכה וכו'.
'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)