טנגה\בוקסר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טנגה\בוקסר
    סוס אדום
    30/04/2009

אני בעיקרון לובש בוקסר ביום ביום וכאשר אני עושה ספורט ומתי שאני עם חברה שלי אני מחליף לטנגה...
    הסיבה היא שבספורט יותר נוח שמשו מחזיק שם למטה ועם החברה זה דיי פדיחות אם היא תראה שעומד לי כי עוד לא הגענו הרבה...
    עכשיו הבנתי שזה לא טוב טנגה כי זה מצמיד את הביצים לגוף ואז עולה הטמפ' שלהם וזה יכול לפגוע בפוריות בעתיד...
    האם אפשר לקבל קצת הסבר על זה?
    ואני מוכן ללבוש בוקסר , פשוט אני מרגיש דיי פאדיחות אם חברה שלי תראה שעומד לי בזמן שאנחנו מתנשקים... אני אשמח לעצות..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טנגה\בוקסר

הוספת תגובה

• לסוס אדום שלום

מירב שרון
    01/05/2009

"טנגה פוגע בפוריות" - זה מיתוס שטרם הוכח מבחינה מדעית. וזה לגמרי טבעי שתהיה לך זקפה בזמן שאתה מתנשק עם חברה שלך, זה רק אומר לה שהיא מעוררת אותך מבחינה מינית ומה רע בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

סוס אדום
    01/05/2009

אבל זה לא יהיה פאדיחות אם היא תראה שעומד לי? כי אנחנו בינתיים רק מתנשקים וליטופים פה ושם.. אבל עוד לא למטה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    02/05/2009

אם תתנהג כאילו זה הדבר הכי טבעי שבעולם אז זה מה שגם תשדר לה וזה בדיוק מה שזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו