עזרה ביחסי מין ראשונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ביחסי מין ראשונים
    אנונימי
    01/05/2009

אני וחברתי מוכנים לקיים יחסי מין הגיל לא ממש חשוב אבל שנינו עוד מעט בני 16..
    אז השאלה שלי מה אניי כ-בן אמור לדעת סתומרת לאיזה חור להכניס את איבר המין שלי והאם זה יכאב לה וכשירד לה דם מה לעשות ואיך להכניס אותו בפעם הראשונה לאט או ישר אני זקוק ליעוץ והסברה אז עם מישהוא יענה לי ביקצרה ולעניין אני אשמח מאד
    תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ביחסי מין ראשונים

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    01/05/2009

קודם כל חשוב שתשתמשו באמצעי מניעה (גלולות/קונדום). רצוי להקדיש כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המוקדם - להתחיל בכך שתיצרו אווירה מתאימה, מוסיקה, נרות, סנס, כדי לעורר את כל החושים, כולל חוש המגע - חיבוקים, ליטופים, נשיקות, מזמוזים, מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית וכד'. כאשר תרגיש שיש מספיק רטיבות בפתח הנרתיק (תיכנס לויקיפדיה לאיור של הפות וכך תראה איפה נמצא פתח הנרתיק), אז תדע שיש אפשרות להתחיל חדירה, אפשר להיעזר גם בחומר סיכה על בסיס מים כגון LOVE GEL, ואז להחדיר אצבע אחת, אם זה נכנס בקלות, להכניס 2 אצבעות, ובאופן הדרגתי להרחיב את פתח הנרתיק בשביל לצמצם למינימום את הכאב הפוטנציאלי של חדירה ראשונה של הפין כאשר עדיין יש את קרום הבתולין. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו