טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בגיל בין13-15 וידיד שאני מכירה הציע לי ולחברה שלי בתורות כמובם אם אנחנו (כל אחת) רוצה להיות חברה שלו,ואם כן אז מתי נוכל לעשות את זה ואם לא נוח לנו אז אפשר חשיפת איברים איך שהוא קורא לזה. אני לא מוכנה לעשות איתו משהו מהדברים האלו אבל אני רוצה להיות כן ידידה שלו כי בסך הכל חוץ מסקרנות הוא נחמד וחכם. השאלה שלי אני וחברה שלי גילינו על זה אבל חברה שלי רוצה לנקום בו. אני לוקחת את זה בהומור אבל אני לא יודעת אם להתנקם בו,או להתרחק ממנו לחלוטין או להיות רק ידידה שלו. מה אתם מציעים לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין כאן כללים, מה נכון ומה לא נכון, אלא מה נכון עבורך. נשמע שהידיד שלך עשה כאן מניפולציה וניסה לרקוד על 2 חתונות. החברה שלך כועסת וזה לגיטימי. את בוחרת לא לכעוס, וגם זאת זכותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד