שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    no body
    03/05/2009

אני בגיל בין13-15 וידיד שאני מכירה הציע לי ולחברה שלי בתורות כמובם אם אנחנו (כל אחת) רוצה להיות חברה שלו,ואם כן אז מתי נוכל לעשות את זה ואם לא נוח לנו אז אפשר חשיפת איברים איך שהוא קורא לזה.
    אני לא מוכנה לעשות איתו משהו מהדברים האלו אבל אני רוצה להיות כן ידידה שלו כי בסך הכל חוץ מסקרנות הוא נחמד וחכם.
    השאלה שלי אני וחברה שלי גילינו על זה אבל חברה שלי רוצה לנקום בו. אני לוקחת את זה בהומור אבל אני לא יודעת אם להתנקם בו,או להתרחק ממנו לחלוטין או להיות רק ידידה שלו. מה אתם מציעים לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בן כמה הידיד הזה?

מירב שרון
    04/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למירב

no body
    06/05/2009

בגילי.. בין 13-15...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לגמרי תלוי בך

מירב שרון
    06/05/2009

אין כאן כללים, מה נכון ומה לא נכון, אלא מה נכון עבורך. נשמע שהידיד שלך עשה כאן מניפולציה וניסה לרקוד על 2 חתונות. החברה שלך כועסת וזה לגיטימי. את בוחרת לא לכעוס, וגם זאת זכותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו