מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו לי- יחסי מין ראשונייםמישהי03/05/2009
שלום, אני עוד 3 חודשים בת 17, ולפני חודש וחצי קיימתי יחסי מין עם חבר שלי מזה 7 חודשים בפעם הראשונה ( הפעם הראשונה שלי, שלא ממש לא.)
מאז קיימנו יחסי מין עוד מספר רב של פעמים ובכל הפעמיים נהניתי מהם מעוד והשקענו במשחק המקדים,
הבעייה היא שהצלחתי לגמור רק פעם אחת מכל הפעמיים ששכבנו..
בכל ששאר הפעמיים הוא כבר גמר וניסה להמשיך עוד זמן רב כדי שגם אני אגמור,עד שזייפתי אורגזמה כי כבר עבר זמן רב..
מדוע זה כך, האם משהו אצלי אינו תקין? ומה אפשר לעשות? איך כולן גומרות מחדירה כ"כ מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי ?:\
מישהי03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנילי שלום
מירב שרון04/05/2009רוב הנשים לא גומרות בחדירה אלא דווקא מגירוי חיצוני בדגדגן. אני ממליצה לך ללמוד להכיר את עצמך ואיך להביא את עצמך לאורגזמה על ידי אוננות על מנת שתוכלי לכוון את חבר שלך על מנת להגיע לסיפוק. את יכולה להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך (ניתן לרכוש בצומת ספרים). בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
מישהי04/05/2009הקטע הוא, שפעם אחת, והיום בפעם השנייה, כן הצלחתי לגמור, אומנם לאחר זמן רב מאוד אבל בכל זאת..
אם כן מדוע לא תמיד אני מצליחה?
ז"א שרוב הסיכוויים שבד"כ אני לא אגמור מחדירה אלא מגירוי חיצוני? ושאר הנשים מה עושות תמיד, פשוט מזייפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בכלל לזייף?
מירב שרון04/05/2009אפשר גם בזמן החדירה לגמור על ידי גירוי חיצוני בדגדגן, וכל אחת מגיעה לאורגזמה בקצב שלה, מומלץ תרגול עצמי על מנת לרכוש את המיומנות וזה עניין מאוד אינדיבידואלי. אף אחד לא מרוויח מזיוף אורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ מנסיון
אנונימי07/05/2009בנות בד"כ גומרות מגירוי של הדגדגן, מנסיוני הרב - גיליתי שעדיף שהבת תגמור קודם - לכן אני משקיע ומענג את חברתי קודם במשחק מקדים ומגרה לה את הדגדגן, בכלל אני נוהג לקחת בפעם הראשונה שלי עם בחורה - לקחת את ידה ולהניח אותה על היד שלי ולהגיד לה ברוך - שאני רוצה שהיא תראה לי איך היא נהנית כי אני יודע שכל בת אוהבת קצת אחרת ואשמח שתראה לי - ומגרה את הדגדגן שלה עם נגיעות, לקיקות וחדירת אצבעות עד שהיא גומרת, ואחרי זה אפשר לחדור ואז קל לבת שהגיעה לשיא - להמשיך מפה ולגמור גם בחדירה, אבל אם לא גמרה מחדירה זה לא משנה - זו לא תחרות מי גומר ראשון או שחייבים לגמור יחד, חשוב שנהנים ביחד. מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)