מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם החברעמית07/05/2009
שלום, אני בת 17+ ולאחרונה התחלתי לשכב עם חבר שלי אחרי חצי שנה שאנחנו ביחד
אני נורא 'מתרגשת' אם זה הביטוי מהסיטואציה אבל לא מבחינה מינית אלא מבחינה רגשית
כי זו בכל זאת חוויה ואנחנו נורא אוהבים אחד את השני כך שזה נורא מיוחד.
אבל יש לי כמה בעיות-
א. אני בחיים שלי לא הצלחתי לגמור.. לא משנה מה הוא עשה לי.. זה כאילו נחמד אבל מאבד את הטעם באיזשהו שלב.. אני יודעת שאני אמורה להכיר את הגוף שלי ולכוון אותו ע"י כך הקטע שזה פשוט לא הולך.. אני לא מצליחה בעצמי לענג את עצמי או לגלות מהן הנקודות בהן אני מתגרה.. מה לעשות?
ב. לאחרונה צצה תופעה שאנחנו שוכבים ולפעמים אפילו פעמיים בפגישה אחת. אני ממש לא לוחצת עליו להיכנס ל'סיבוב שני'. הוא שואל אם אני רוצה ואני מסכימה כי זה באמת נחמד ואין לי בעיה. הקטע שהוא שם כבר את הקונדום והוא מאבד לאט לאט את הזקפה.
זה קרה לו כבר כמה פעמים והוא פשוט נכנס לדכאון.. אמרתי לו שזה שטויות ושזה בגלל שזו פעם שנייה וזה קורה לכולם אבל זה ממש פגע לו באגו והוא נכנס ללחץ מטורף.
באמת ניסיתי לתמוך בו בכל דרך אפשרית..מה לא עשיתי- וזה לא עוזר.
האם זה משהו בי? יכול להיות שהוא פשוט לא נמשך אליי מספיק?
הוא אומר שזה ממש לא קשור אלי אבל אני כבר לא יודעת מה לחשוב.
וגם, עכשיו-הצעתי לו שנעשה הפסקה כדי שהוא יפסיק להיות כו"כ לחוץ מהעניין והוא אמר שהוא באמת רוצה שנפסיק לשכב בינתים.
דיי מבאס אותי המצב (לא בגלל שלא נשכב זה במילא לא עושה לי כלום) אלא פשוט בגלל התחושה שלו וגם העובדה שהגענו למצב כזה.. זה קורה להרבה?
אשמח לתשובה בנוגע לשתי השאלות וסליחה על ההודעה הארוכה!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?..
עמית07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניקול שלום
מירב שרון07/05/2009מאוד טבעי שתתרגשי מהחוויה של אינטימיות שנוצרה ביניכם, חשוב שהאינטימיות הפיזית שהגעתם אליה באה במקביל לאינטימיות הרגשית שנוצרה ביניכם. לגבי הבעיות שתיארת:
1. כפי שאת מבינה רק כאשר את תגלי מה הדרך שלך להגיע עם עצמך לאורגזמה, רק אז תוכלי לכוון את החבר שלך. אם את ניסית עם עצמך וזה לא הלך, אני ממליצה לך לרכוש את הספר "לעצמך - מיניות האשה' של ד"ר לוני ברבך. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בן הזוג שלהן. הספר מעולה גם לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה.
2. יתכן שהוא מתעקש על סיבוב שני כי הוא חושב שזה מה שיעזור לך לגמור, וחשוב שתדברי איתו על זה ותבהירי לו שזה ממש לא קשור אליו. שאת לגמרי אחראית על האורגזמה שלך עם עצמך.
אני מבינה שהפסקת לעשות סקס כדי להוריד את הלחץ סביב הנושא. האם זה אומר שאעכשיו אין ביניכם אינטימיות פיזית בכלל? כי אפשר לעשות הרבה דברים בתוך מה שנקרא outer-sex.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)