איך מגיעים למצב של נששיקה עם בחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מגיעים למצב של נששיקה עם בחורה
    חסוי
    15/08/2007

יוצא מלא לשבת עם בנות ואני לא יודע איך להגיע איתם למצב של נשיקה או סקס !
    מה כדאי לדבר עם בנות במקרים כאלה
    תודה למי שיעזור
    ואם גם בנות יכולות לענות
    תודהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פשוט מאוד

yona
    15/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסביר לו אם זה כל כך פשוט

חסוי
    16/08/2007

אל תחשוב את עצמך יותר מידי תן הסברים אולי לך זה מצליח אבל לאחרים לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספר לנו עוד

15/08/2007

בן כמה אתה? על מה אתה מדבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מי שיכול לעזור ושמבין

חסוי
    15/08/2007

אני בן15.5 ויוצא לי לשבת די הרבה לבד עם בנותואין לי כאילו על מה לדבר איתם ואני לא יודע איך להגיע לנשיקה
    כבר יצא לי להתנשק אבל אני רוצה קצת עזרה
    אין לי על מה לדבר וכאלה אני יושב איתם וזהו אז אם מישהו יכול לעזור לי זה לא רציני יכול להיות שאני קצת ביישן וקצת חסר ביטחון עם בנות אבל אני לא יודע מה הם אוהבות כל כך ואיך לדבר איתם
    אז מי שיכול לעזור תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טבעי...

17/08/2007

זה גם עשוי להלחיץ. אבל זה כמו לנסוע על אופניים, בהתחלה נופלים ואח"כ זה הולך חלק.

אל איזה נושאים אתה אוהב לדבר עם חברים שלך? עם משפחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :) כנס ..

טל
    15/08/2010

אוקיי , משהו שאני חייבת להגיד ליפני הכול : גועל ! כלומר סקס ?! גועל ! שנית , זה שאתה ביישן וחסר ביטחון ורוצה לנשק אותה זאת בעייה .. , כלומר , אתה זה שצריך לנשק אותך ולא היא אותך ..
    האמת זה באמת טיבעי שאתה מיתבייש או משהו ..
    האמת ניראלי שגם החבר שלי בהתחלה היתבייש לומרות שהוא לא ניראה כאילו שהוא מיתבייש ..
    הוא פשוט תפס אומץ .. כלומר בהתחלה הייה לנו ריב ואז כשה דיברתי והיתקרבתי הוא פשוט תפס אותי ונישק .. כמובן שהמשכתי את הנשיקה חח , הוא כזה חתיך חח .. אני לא יודעת , תדבר עים בן או משהו אן לי מושג אך בנים אמורים ליתפוס אומץ ^.^ .. כול מה שאני יודעת שאחרי הנשיקה הראישונה הבנים בדרך כלל כבר לא מיתביישים לעשות את זה ..למשל , רק אתמול החבר שלי בא עליי והדבר הראישון שהוא אמר זה היי ואז נישק אותי .. ( בשפתים כן חח ) , ואז הלכנו וכול השער לא ממש עיניינך ח .. טוב אני חושבת שזה הכול .. ודרך הגב , עים היא גם רוצה לנשק אותך אז עים לא תנשק אותה בקרוב יחתפו לך אותה חח .. טוב ביי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל סיפרת על עצמך ולא נראה שעזרת לו

נתנאל
    21/08/2010

ככה אני בן 15 אני יודע שאני לא מבוגר אבל יש לי ניסיון גם לי בהתחלה היה קשה ויצא לי לדבר עם בנות רק על מורות ועל הלימודים כמו איזה חננה חח אבל תזרום תספר להן בדיחה או שתספר להן על דברים שיצא לך לעשות אם אלכת לאן שהו נגיד ללונה פארק וקרה לך משהו מצחיק ותנסה לא לחשוב על זה שאתה אם בנות תחשוב שהן משפחה שלך ותנסה לקבוע איתן ללכת לקניון או לצאת להן שהו אבל בהתחלה הכי חשוב שתהיה קליל בשיחה וגם אם אין לך על מה לדבר הכי טוב שתגיד לה שלא בא לך לדבר על הלימודים או על מה שאתם מדברים בדרך כלל ותגיד לה שתספר לך מה עבר עלייה בכללי ולא בבית הספר בנות הכי אוהבת שמתייחסים עליהן ושואלים אותן מקווה שתתנשק כבר מחר חח ובהצלחה אחי

ואם אתה עושה סקס תשתמש באמצעי מניעה כמו קונדום או שהיא תיכח גלולות זה הכי חשוב אחי שלא תיכנס להריון

יאללה בהצלחה אחי מקווה שעזרתי לך אם לא תשאל את אותה שאלה שוב אני ועוד אנשים אחרים ננסה לעזור לך שוב אבל אני מקווה שלא תצטרך לשאול שוב ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו