סייבר סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סייבר סקס
    שלומלום
    08/05/2009

הציעו לי לעשות סקס באינטרנט, בעיקרון, אני מעוניין, אבל אני מפחד שיתבעו אותי על אונס או התנהגות מגונה.
    התחלתי לדבר עם נערה אחת, אני בן 14 היא 13. אחרי כמה זמן היא הציעה לי סייבר סקס. בהתחלה סירבתי, אבל עכשיו אני מעוניין.
    אני מפחד שהיא תתלונן אחר כך, כשהיא תחשוב על המעשים שלה, או שההורים שלה יעשו את זה. בעקרון אנחנו קטינים ואני לא בטוח שזה חוקי (למרות שקראתי בכמה מקומות שכן)

נ.ב. מדובר בסייבר סקס עם מצלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סייבר סקס

הוספת תגובה

• לדעתי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/05/2009

זה לא חוקי..... הנערה קטינה ואפילו אם היא מציע זה לא חוקי.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל בכל זאת

שלומלום
    09/05/2009

מה הסיכונים?

וגם אני קטין. אז זה לא חוקי מהצד שלה גם כן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על החפירה

שלומלום
    09/05/2009

אם שנינו מצהירים שאנחנו מעל גיל 18?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה החוק אומר בנדון

מירב שרון
    09/05/2009

בשנת 2007 התפרסם בעיתון הארץ - "הכנסת אישרה אתמול בקריאה שנייה ושלישית חוק המטיל עונש מאסר של שנתיים על מי שמציע הצעות בעלות תוכן מיני לקטינים, באמצעות האינטרנט או הטלפון. החוק חל על אדם בוגר שמציע הצעות לנערים או נערות מתחת לגיל 15, או למי שמתחזה לקטין מתחת לגיל 15. "
    אז כביכול מאחר ואתה מתחת לגיל 15 החוק לא חל עליך, אבל עצם זה שחוקקו חוק בנדון, מבהיר את מידת החומרה של הנושא ולכן כמו עידן גם אני ממליצה לך לא "לשחק עם אש". אם תתחיל כבר בגילך לעשות כאלה דברים, זה כמו סיגריות ואלכוהול, יש סיכון של התמכרות, אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו