אני אוהב מהר והיא לאט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אוהב מהר והיא לאט
    אלעד חזות
    09/05/2009

שלום רב,
    חברתי אוהבת שנוגעים בה באיבר המין מאוד לאט ובעדינות
    ואני אוהב את זה מהיר ואגרסיבי..
    כל עוד אנחנו מאוניים זה בסדר גמור.. אבל מה יהיה עם קיום יחסי המין?

יש המלצות?

*אני לא מרגיש כלום לאט אני גם לא נהנה. מניח שגם היא אותו הדבר לגבי מהר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני אוהב מהר והיא לאט

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    09/05/2009

זה נפלא שחברה שלך מספיק פתוחה איתך במיטה כדי לכוון אותך ולומר לך מה לעשות על מנת לענג אותה. אתה כבר עסוק בשלב הבא - אם היא אוהבת את זה לאט במשחק המוקדם אז מה יהיה בחדירה. תגיע לגשר ותחצה אותו. בינתיים תיהנו מהמשחק המוקדם. תנסה ליהנות מהכאן ועכשיו כמה שיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגטבה

אלעד חזות
    09/05/2009

תודה רבה
    כן אני משתדל להיות כמה שיותר רגיש וקשוב אליה..
    השאלה אם יש איזה טריק לענג אותה טוב יותר במשחק המקדים?
    חשוב לי שהיר תגיע לאורגזמה לפני שאני גומר כי אחרי שאני גומר לא אוכל להמשיך הרבה.. ונשים גומרות יותר פעמים מגברים.. ופעם אחרונה שנגעתי בה וניסיתי לענג אותה עם היד תוך הכוונה שלה, נראה היה לי שזה לא ממש הולך למרות שהייתי מאוד קשוב ונתתע לזה קצת זמן.. והיא בטח תתביש להודות שהיא לא נהנת כדי לא לפגוע בי.. (אני רגיש מאוד לשפת גוף והבאות פנים אז שמתי לב..)
    יש רעיונות?

תודה רבה שוב! =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדבר על זה

מירב שרון
    09/05/2009

לפתוח איתה את הנושא ולומר לה שאתה רוצה לענג אותה עוד יותר, ושתכוון אותך על מנת שתוכל לעשות את זה על הצד הטוב ביותר. אם היא מחוברת לגוף שלה ולמיניות שבה ויודעת איך להביא את עצמה לאורגזמה, היא גם תוכל לכוון אותך כדי להגיע לסיפוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו