מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה חמורהשון15/08/2007
שמי שון, אני בן 17 ויש לי חברה כבר כמה חודשים. אנחנו מתמזמזים ומתחרמנים אבל עוד לא הגענו למצב שאנחנו ללא תחתונים. בזמן האחרון היא התחילה להביע רצון שנתקדם לעירום מלא ואפילו ליחסים מלאים וכאן מגיעה הבעיה שלי:
נגיד בת זוגי תרד לי עד למצב של גמירה, האם נהוג לגמור לה בפה, על הפנים , סתם על הגוף שלה, וגם כאר עושים יחסי מין ללא כוונה להפרייה האם גומרים בתוך הכוס של האישה?
האשלה הזאת ממש חשובה לי כי אני מפחד שאגיע מצב שאגמור ולא אדע מה לעשות אם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה?
משה15/08/2007על תגמור לה בפה או בפנים, הריי זו חברה שלך ולא איזו זונה אחת.. אני ממליץ לך לגמור לה על הגוף. אם היא תרצה שתגמור לה בפה או בפנים אז אין לך בעיה, אבל עדיף מה שאמרתי לך מקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא בעייה חמורה...
15/08/2007במין אין כזה דבר "נהוג" או מקובל.
אתה מתאר תקשורת טובה עם חברתך. היא מביעה את רצונה להתקדם ואתה שוקל כיצד. כדאי שתשתף אותה בלבטים שלך. אפשר לתכנן ולדבר ואז הפעם הראשונה לא תהיה מאיימת ומלחיצה, אלא תחילתו של מסע קסום. אם זה מין אוראלי, יכול להיות שהיא תרצה שתגמור לה בפה. זה לא מפחית מכבודה. יכול להיות שהיא תגיד לך לגמור בחוץ, כי זה לא מגרה אותה. לכל אחת רצונות ומאוויים משלה ואין לנחש, אלא בשיחה פתוחה.
אם אתם מתכננים חדירה, חשוב שתצטייד בקונדום. הרבה מאוד אנשים נולדו כתוצאה ממשגל נסוג ("לגמור בחוץ"...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה בפה?
משה16/08/2007אבל זה לא מזיק לבריאות אם הוא אגמור לחברתו בפה והיא תבלע את הזרע?
זה מזיק לבריאות, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה לא מזיק לבריאות למה סתם
אביחי16/08/2007לדבר למעשה גילו שבזרע יש הארבה חלבונים ווטימינים ושזה מאד בריא למה מזיק
למה לקשקש?!?!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מזיק לבריאות
17/08/2007אם זה נעשה בהסכמה הדדית, אין שום בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)