בעיה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה
    שון
    15/08/2007

שמי שון, אני בן 17 ויש לי חברה כבר כמה חודשים. אנחנו מתמזמזים ומתחרמנים אבל עוד לא הגענו למצב שאנחנו ללא תחתונים. בזמן האחרון היא התחילה להביע רצון שנתקדם לעירום מלא ואפילו ליחסים מלאים וכאן מגיעה הבעיה שלי:

נגיד בת זוגי תרד לי עד למצב של גמירה, האם נהוג לגמור לה בפה, על הפנים , סתם על הגוף שלה, וגם כאר עושים יחסי מין ללא כוונה להפרייה האם גומרים בתוך הכוס של האישה?

האשלה הזאת ממש חשובה לי כי אני מפחד שאגיע מצב שאגמור ולא אדע מה לעשות אם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חמורה

הוספת תגובה

• גמירה?

משה
    15/08/2007

על תגמור לה בפה או בפנים, הריי זו חברה שלך ולא איזו זונה אחת.. אני ממליץ לך לגמור לה על הגוף. אם היא תרצה שתגמור לה בפה או בפנים אז אין לך בעיה, אבל עדיף מה שאמרתי לך מקודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא בעייה חמורה...

15/08/2007

במין אין כזה דבר "נהוג" או מקובל.

אתה מתאר תקשורת טובה עם חברתך. היא מביעה את רצונה להתקדם ואתה שוקל כיצד. כדאי שתשתף אותה בלבטים שלך. אפשר לתכנן ולדבר ואז הפעם הראשונה לא תהיה מאיימת ומלחיצה, אלא תחילתו של מסע קסום. אם זה מין אוראלי, יכול להיות שהיא תרצה שתגמור לה בפה. זה לא מפחית מכבודה. יכול להיות שהיא תגיד לך לגמור בחוץ, כי זה לא מגרה אותה. לכל אחת רצונות ומאוויים משלה ואין לנחש, אלא בשיחה פתוחה.

אם אתם מתכננים חדירה, חשוב שתצטייד בקונדום. הרבה מאוד אנשים נולדו כתוצאה ממשגל נסוג ("לגמור בחוץ"...).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה בפה?

משה
    16/08/2007

אבל זה לא מזיק לבריאות אם הוא אגמור לחברתו בפה והיא תבלע את הזרע?
    זה מזיק לבריאות, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זה לא מזיק לבריאות למה סתם

אביחי
    16/08/2007

לדבר למעשה גילו שבזרע יש הארבה חלבונים ווטימינים ושזה מאד בריא למה מזיק
    למה לקשקש?!?!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מזיק לבריאות

17/08/2007

אם זה נעשה בהסכמה הדדית, אין שום בעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו