מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה- מין אוראליאיתי 1609/05/2009
שלום, אני בן 15 ומסוגל למצוץ לעצמי את הזין.
האם זה נדיר עד כדי כך? אמרו לי שזה ממש ממש אבל ממש נדיר ומאוד נלחצתי. ????
ועוד משהו- מזה נקראת מציצה אמיתית כאילו? 5 ס"מ עומק??? אולי רק אחרי הכיפה? כאילו מה נקרא שאני באמת יכול להעיד כמוצץ לעצמי עם יכולת כזאת =] ?????
תענו לי על שתי שאלות האלו בבקשה.
יום טוב אתם עושים עבודה נפלאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/05/2009זה אכן נדיר. אבל למה נלחצת מזה? אתה כנראה מאוד גמיש, וזה שירת אותך בניסיון לעשות מין אוראלי עם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנשה יקירי...מה שאתה מתאר הוא לא
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2009כ"כ נדיר. יש למעלה מ7% מאוכלוסיית הגברים שיכולים לעשות זאת.(יש כאלו שיגידו 3% יש כאלו שיגידו 12% השאלה כמו שאתה כותב זה מה זה נחשב....).....
ומציצה מבחינה מקצועית נחשב לכל מגע של הפה עם אברי המין. מבחינתך....מה שאתה מגדיר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על מין אורלי עצמי
חסוי10/05/2009יש פה הרבה אנשים בפורום שיכולים למצוץ לעצמם אני תמיד רציתי אבל אני לא מצליח.
אתה מצליח בגלל שכנראה יש לך פין ארוך (מה האורך שלך?) וגם אתה בטח גמיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לעוזרים.... האורך של האיבר שלי
איתי 1610/05/200915 ס"מ...
אבל אני מאוד גמיש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת את זה אנונימי..?! גמיש!!
ד``ר עידן מיליצ`ר11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)