למה הוא גומר מהר כול כך ואני לא....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הוא גומר מהר כול כך ואני לא....
    גדיה
    10/05/2009

הייי אני בת 17 וגם חבר שלי
    התחלנו לקיים יחסי מין לא מזמן ומאז אנחנו שוכבים כמעט כול יום .. אבל כמעט כול יום אני מתאכזבת מחדש ..
    הוא תמיד גומר לפני ומתאמץ שגם אני יגמור אך רוב הפעמים אני לא מצליחה לגמור .. למה..?
    רק פעם אחת נהנתי והצלחתי לגמור שהוא גמר בתוכי בלי קונדום והמשיך לז888ןןןן אותי עד שגמרתי.
    וגם האם אפשר להיכנס להריון בזמן מחזור .?
    אוו האם בכלל גלולות דיאנה 35 הם למניעת הריון<? כי אני כבר שותה אותם יותר משנה לצורך הורדת הפצאים ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    12/05/2009

אתחיל מהסוף להתחלה - בהחלט דיאנה היא גלולה למניעת הריון, בנוסף לכך שהיא עוזרת במצבים של אקנה. לגבי כניסה להריון בזמן מחזור, אי אפשר אף פעם להסתמך על ימים בטוחים כאלה ואחרים. במקרה שלך, את לוקחת דיאנה אז אין לך מה לדאוג לא בזמן מחזור ובוודאי שלא בזמן לקיחת הגלולות. כל זה בהנחה שאת מקפידה לקחת את הגלולות באופן סדיר בלי פספוסים.
    לגבי האורגזמה שאת רוצה להגיע אליה בזמן קיום יחסי מין ולרוב מתאכזבת, אני ממליצה לך לתרגל עם עצמך אוננות ולגלות איך את מביאה את עצמך לאורגזמה, לרכוש את המיומנות ולהיות בשליטה, ואז גם תוכלי לכוון את החבר שלך על מנת שיוכל לעזור לך להגיע לסיפוק. האורגזמה שלך תלויה בך. חשוב שתדעי שרוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו