אני חושש מפדופיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושש מפדופיליה
    חסוי
    11/05/2009

שלום..
    בעייתי היא די רצינית אני בן 16 ואני מאונן בקביעות.
    מגיל 14 נכנס בי שיגעון חדש שילדים קטנים, זכרים, בני 12 מגרים אותי ועושים לי את זה, לא כולם, אבל רובם.
    אני פותח את האינטרנט באתרים של נודיסטים ומאונן על תמונות של ילדים בגיל 12 בערך.
    אני גם מאונן על בחורות כמובן, ואני בוחר על מה לאונן לפי איך שמתחשק לי באותו הרגע.
    לאחרונה נרשמתי לבריכת שחייה ובמתלתחות אני רואה ילדים עירומים ועקב כך עומד לי, יצא לי כבר פעם אחת להסתתר מאחורי הוילון במלתחה להציץ עם חצי עין על ילד עירום ולאונן.
    לפעמים אני חושב על זה וכל כך מצטער על הטעות הזאת.
    אני לא פדופיל, ולא רוצה להיות פדופיל, והלוואי שיכולתי לחשוב רק על בחורות ולא על ילדים.
    אולי אני פשוט חרמן על ילדים כי זמין לי מאוד לראות אותם עירומים, במתלתחות.
    בבקשה תעזרו לי, ולא רק בהפנייה לפסיכולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חושש מפדופיליה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    11/05/2009

זה מאוד חשוב שאתה מודע לכך שיש לך בעיה, זה מפריע לך ואתה רוצה לשנות את זה.
    ככל שתטפל בעצמך בגיל צעיר, כך יהיה לך יהיה סיכוי טוב שתפתור את הבעיה שלך. ביקשת לתת לך המלצה מעבר להפנייה לטיפול אבל זה בעצם מה שבאמת יעזור לך. אני ממליצה לך להגיע ל"עלם - עמותה לנוער במצוקה", ושם תקבל טיפול מקצועי בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו