מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!!חסויה14/05/2009
קודם כל שלום אני בת 15ואני יותר מתחברת לבנים מאשר בנות (אני לא טומבוי פשוט הבנים אצלנו ממש חמודים ומצחיקים יותר מהבנות אבל יש לי גם חברות בנות...) ואתמול אני והכיתה שלי הלכנו לטיול שנתי לשלושה ימים בהמהלך הטיול ביליתי עם כמה מהחברים שלי.
ביום הראשון הלכנו לטיול בהרים אז הייתי עם שגיא (אחד מהחברים שלי) ואז נעצרנו לאכול ארוחת צהרים והתיישבנו ביחד ואז הוא פתאום נישק אותי וזה הייה חלומי!!!
ביום השני טילנו באגם אז נכנסתי עם תום ותומר (שני חברים שלי) תומר יצא לאכול ואני ותום נשארנו ביחד באגם ואז פתאום גם אנחנו התנשקנו וזו הייתה נשיקה מדהימה ביום שלישי זה גם קרה אבל עם תומר!!!
אין לי מושג במי לבחור!!! אני מפחדת שזה יהרוס את החברות בנינו!!! כולם כאלה חמודים!!!
פליז תענו מהר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים!!!
חסויה14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לגמרי תלוי בך
מירב שרון14/05/2009אין כאן כללים, נכון/לא נכון, בענייני רגשות ואהבה, אלא מה נכון לך. כמו שאת מבינה, כאשר עוברים את הקו של ידידות, יש גם סיכון לאבד את החברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 בנים נישקו אותך ואת...
נואשת16/05/2009את מודאגת מזה?? אוי ואבוי ואבוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודאגת בגלל ששלושתם ידידם טובים
חסויה17/05/2009שלי ואני מםחדת לאבד את כולם בגלל שאני אבחר באחד... =[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה דאגות יש לך שלא נדע
יכדגןוי9וגע17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)