מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה רצינית לדעתיאייל16/08/2007
יש לי חברה כבר כמעט 3 חודשים, שנינו אוהבים מאוד לבלות אחד עם השניה, ונוהגים להתמזמז הרבה. לאחרונה אנחנו מדברים הרבה על קיום יחסי מין מלאים, ואפילו התכוננתי לרגע וקניתי קונדומים. הגיע היום ושנינו היינו מוכנים לרגע הזה, הכל התקדם בלי בעיות, עד לאותו רגע שהיה צריך לפתוח את האריזה ולהוציא את הקונדום, ברגע הזה, הזיקפה שלי נעלמה.
אין לי שמץ של מושג למה, אולי בגלל הלחץ וההתרגשות, הפעם הראשונה והכל.
ניסינו להמשיך אבל זה לא עזר במיוחד. מה אפשר לעשות, והאם זה חד פעמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל להירגע
מירב שרון17/08/2007מאוד יתכן שעל אף שהרגשת שאתה "מוכן" לרגע הזה, נלחצת ולזה יש השפעה ישירה על הזיקפה. יתכן שאתה בכל זאת עדיין לא ממש מוכן לזה בשלב זה ביחסים שלך עם חברתך, אין מה להילחץ ואין מה למהר, אפשר לעשות הרבה דברים כדי לענג אחד את השני עוד טרם חדירה ולפי מה שאתה מתאר, אתה מבין שחשוב גם המשחק המקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)