שאלה בקשר לגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לגלולות
    חסויה
    15/05/2009

שלום ב20.4 התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה השאלה שלי היא מתי אני אמרוה לקבל מחזור? בשבוע שעושים הפסקה ? כי הרי לוקחים 21 ימים גלולות ואז 7 ימיפ הפסקה אז בשבוע הזה אני אמורה לקבל מחזור??
    שאלה נוספת אם אני לודחת גלולות וחבר שלי יגמור בתוכי אני אהיהי מוגנת 100 אחוז מהריון?? כאלו אפשר בלי קונדום?? ב100 אחוז??

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לגלולות

הוספת תגובה

• לא מאה אחוז

מיכל
    15/05/2009

אמצעי מניעה היחיד שהוא מאה אחוז זה המנעות מקיום יחסי מין
    אם את לוקחת גלולות 21 יום ואת מתחילה מהיום9 הראשון של הוסת ואת נוטלת מסודר את מוגנת.
    בתום 21(סיום החפיסה) יום את עושה הפסקה של 7 ימים וביום השמיני מתחילה לקחת חפיסה חדשה
    אני זוכרת איך אני הייתי מבולבלת כשרק התחלתי לקחת פמינט.
    גלולות מגנות ב99.9 אחוז נדמה לי אבל אני לא בטוחה לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויהנ
    15/05/2009

השאלה שלי מתי אני אמורה לקבל את המחזור? בשבוע של ההפסקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

מירב שרון
    15/05/2009

לאחר שסיימת לקחת את כל הגלולות, במהלך ההפסקה של ה-7 ימים מופיע הדימום הוסתי. דימום הווסת יופיע כ 4-2 ימים מסיום החפיסה. בחודש השני של לקיחת גלולות את כבר מוגנת מפני הריון לא רצוי, בהנחה שאת לקחת את הגלולות באופן סדיר בלי פספוסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו