סקס יבש, דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס יבש, דחוף!!
    רחל
    15/05/2009

בת 18, אני כבר שלושה וחצי חודשים עם חבר שלי ואוהבת אותו מאוד. לפני ארבעה ימים הייתי אצלו והגענו למצב שאני רק עם תחתונים והוא בלי כלום והוא עשה תנועות של חדירה. זה נקרא סקס יבש? או שכבר לא? הרגשתי שכואב לי והפסקנו. כשחזרתי הביתה ראיתי שיש לי דם בתחתונים. זה בטוח אומר שנקרע לי קרום הבתולים? החדירה אם הייתה לא הרגישה לי עמוקה מספיק. ולשאלה האחרונה והכי חשובה- יכול להיות שאני בהריון מזה? הנוזל של הזרע יכול לעבור דרך התחתונים שלא זזו ונשארו עליי כל הזמן? מחכה לתשובה דחופה, אני אוכלת סרטים כבר יומיים...
    אחרי שזה קרה, הבנתי שאני לא מוכנה עדיין לדברים כאלה, ניסיתי לדב איתו, אמרתי לו שזה עושה לי רע והוא אמר שהוא מבין וניקח את זה בקצב שלי והוא הכי מתוק בעולם אבל כשזה מגיע לתכלס הוא כאילו שוכח הכל ולא נעים לי להגיד לא על הכל 'לא' כי הוא גדול ממני ב3 שנים ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד והכל... בבקשה תענו לי במהירות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש, דחוף!!

הוספת תגובה

• בנוסף,

רחל
    15/05/2009

שכחתי לציין שנראה לי שהוא לא גמר. הייתי מרגישה אם הוא היה גומר? ומה זה אומר לגבי הסיכויים להריון? אני מבינה שזה לא עושה לי טוב ושאני צריכה לסיים את הקשר הזה.... בכל מקרה אשמח אם תענו לי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל שלום

מירב שרון
    15/05/2009

אם הרגשת את החדירה עמוק מספיק אז מאוד יתכן שהקרום אכן "נקרע", ולכן הדימום. הקרום זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב, ויתכן והחדירה גרמה להתרחבות של הקרום או לחילופין, הדימום נגרם בגלל השפשוף שפצע אותך. אבל כל עוד לא היה מגע ישיר של פין ופות, אין חשש מפני הריון לא רצוי. לדברייך, אתם כבר הרבה זמן ביחד אך עדיין אינך מרגישה מוכנה לרמה הזו של אינטימיות פיזית. חשוב מאוד שכן תדברי איתי ותאמרי לו מה שאת מרגישה. קשה לך להיות אסרטיבית בנדון ,אין כאן "לא נעים". אם הקשר איתך חשוב לו הוא יכבד את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה ועוד משו קטן...

רחל
    15/05/2009

אני אדבר איתו את צודקת ואני מאוד מבינה את זה עכשיו... אבל יש משהו שלא ברור לי, נוזל הזרע לא יכול לעבור דרך בד, גם אם הוא רטוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

מירב שרון
    15/05/2009

נוזל הזרע לא יכול לעבור דרך בד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

רחל
    16/05/2009

הרגעת אותי, אתם עושים פה עבודת קודש! תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל

מירב שרון
    16/05/2009

אם יש את הספק הכי קטן, את תמיד יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו