בעיות לא רציניות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לא רציניות..
    ע'
    16/05/2009

א. הייתי אצל מישהי ואחרי כמה זמן עושינו על יבש והיא שיתפה פעולה והכל.. אבל לקח לי הרבה יותר זמן לגמור מאשר בדר"כ
    ב. אחרי זה התנקשנו איזה שעה פעם ראשונה של שנינו בערך ואני לא ממש נהנתי ואפילו חיכיתי שזה ייגמר
    ג. כל פעם ששלחתי יד לאזור החשוב שלה היא התחילה להתקפל כאילו יש שם כפתור כיבוי ודחתה אותי..

האם כל אחד מאלה יכול להצביע על בעיה רפואית כלשהי באחד מאיתנו או שזה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות לא רציניות..

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    16/05/2009

לגבי א - כמה זמן לוקח לגמור זה עניין אינדיבידואלי, לפעמים זה לוקח יותר זמן, לפעמים זה לוקח פחות זמן.
    לגבי ב- לגבי נשיקה - אומרים שנשיקה זה לפעמים אפילו יותר מחדירה מבחינת רמה של אינטימיות. לדבריך לא נהנית להתנשק איתה ואפילו חיכית שזה יגמר, האם בעבר התנשקת עם מישהי שזה כן עשה לך משהו?
    לגבי ג- התגובה שלה יכולה לנבוע מאלף ואחת סיבות. אי אפשר לעשות ספקולציות. לכן, אם חשוב לך הקשר איתה וכן היית רוצה לשפר את הזוגיות והמיניות שלך איתה, חשוב שתדבר איתה על זה בצורה פתוחה ותברר איתה מה היה שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו