מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לבדוק איבוד בתולים?אנג'לינה16/05/2009
שלום היום אני בת 15 וחצי, ולפני כ-9 שנים נאנסתי. אך הייתי כבת 6 ואינני זוכרת פרטים ואינני זוכרת אם הייתה חדירה. מאוד מאוד חשוב ודחוף לי לדעת אם איבדתי את בתוליי או לא?
אז השאלה שלי היא כיצד אני אוכל לבדוק ולדעת זאת?
אנא אנו בהקדם.
תודה מראש, אנג'לינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנג'לינה שלום
מירב שרון16/05/2009קודם כל, הדבר הכי חשוב זה שתגיעי לטיפול רגשי סביב הטראומה המינית שחווית. אין שום משמעות לקרום הבתולים אם הוא קרוע או לא קרוע, זה לא אומר עלייך שום דבר. יש מרכזים לטיפול בנפגעי ונפגעות תקיפה מינית בכל הארץ. את יכולה לפנות למוקד חירום 1202 כדי להגיע לעזרה. מאוד חשוב שתטפלי בעצמך כי טראומה מינית בכל גיל ובייחוד כשזה קורה בגיל צעיר כמו שלך זה קרה, מאוד יכולה להשפיע על המיניות שלך בבגרות. האם היית כבר בטיפול על רקע מה שקרה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנגלינה שלום....
יאיר שטייניץ21/02/2012לפי דעתי את איבדת את בתולייך אבל זה לא אומר עלייך שום דבר...
וכמו זאת שמעליי הגיבה לכי להיבדק מכיוון שזוהי טראומה רגשית עצומה. תתקשרי ומוקד החירום ותספרי להם מה קרה וגם עם זה כן חירום וגם עם לא הם ישמחו לטפל בך..
בקשר לשאלתך תלכי לגינקולוג הוא יעזור לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנגלינה שלום.... - תגובה
דניאלה פרייפלד21/02/2012צר לי בשבילך!!!
את יכולה לומר לי למה חשוב לך דווקא קרום הבתולין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)