יש לי כמה שאלות חשובות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות חשובות...
    שירלי גל
    16/05/2009

אוקי יש לי חבר עוד מאת 3 חודשים..
    ואני ממש אוהבת אותו..
    ותמיד שאנחנו לבד אנחנו מיחרמנים ביחד לא שכבנו עדיין...
    ואני בת 15 ואני מפחדת מלשכב איתו מה אני יכולה לעשות אני אוהבת אותו ואני ממש נהננת איתו..
    ולא עשינו משההו חריג...
    ויש לי עוד שאלה:איך אפשר להנות אותו יעני לגרות אותו כמו שצריך שההו יענה?
    בבקשה תענו לי על השאלהה....

בברכה שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלות חשובות...

הוספת תגובה

• שוב אני

שירלי גל
    16/05/2009

אני חושבת שלא הסברתי תצמי טוב...
    טוב אני בת 15 עוד מעט ואני בתולה...
    יש לי חבר 3 חודשים ואני מרגישהה איתו הכי כיף בעולם לא עשינו דברים חריגים לא הגענו לחלק התחתון של הגוף...
    ואני חושבת שמתי הההו יגיע הרגעע שנישכב אני אני אל מנוסהה ואני קצת מפחדת אני אל יודעת מה עוהההיחם אני מפחד שיכאב לי ואני מפחדת שעם נישכב יוריד לנו יחס ממערכ היחסים..
    בבקש תענו לי על השאלהה ואני ממש אוהבת אותו ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב שלום לך...תעני לי בבקשה

שירלי גל
    16/05/2009

לא שאני מפחדתת..
    אני לא מנוסהה ולא יודעת מה יהיה ומה יקרהה..
    אני חושבת שמתי שההו יהיה הרגעע...
    אבל תודה על התמיחה והתשובות הנכונות שאת עונה מודה לך מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יצחק
    18/05/2009

שלום לך.בקשר לשאלתך.לפי דעתי את לא מוכנה נפשית לסקס כי את פוחדת.באהבה אמיתית לא קיים פחד.את אומרת שאת אוהבת אותו.את יודעת מזאת אהבה?בגיל שלך לא קיים המושג אהבה.את בגיל שגופך מיתפתח ומבקש צרכים שהם בעצם חדשים לך.את צריכה לקחת בחשבון שאתם יכולם גם להיפרד .בגיל שלך זה קורה הרבה.לכן מניסיון אומר לך.על תיתני את הדבר הקדוש לך לחינם.אהבה אמיתית היא בגיל יותר מאוחר.כמו 18 שאפשר ליבנות מערכת יחסים רצינית יותר.מחושבת יותר.כנה יותר.יש מצבים נדירים שאהבה ראשונה מחזיקה לכל החיים.הייתי מייעץ לך מניסיון רב .עם הבחור אוהב אותך באמת הוא יסתפק בדברים אחרים.את יכולה לגרות אותו במציצות וכדומה.ועם הוא לא מיסתפק אז זה הסימן שהוא לא אוהב אותך.עדיף פגיעה ריגשית קלה.מאשר שתיתני לו את הבתולים שלך ואחרי חודש הוא יחפש מטרה אחרת.ואז הפגיעה הריגשית שלך תישבור אותך לרסיסים.הכאב שלך יהרוס אותך.בידידות ענן לבן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליצחק מקווה שתיראהה

שירלי גל
    18/05/2009

יצחק אתה לא הכי צודק אני ישמח לדבר איתך בפרטיות יותר 327555426 איסיקיו עם אין לך יש לי סקייפ ומסנג'ר דבר איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    16/05/2009

מכל הכיוונים ובמילים אחרות, את אומרת שאת עדיין לא בשלה רגשית לקיים יחסי מין וזה לגמרי לגיטימי את רק בת 15. הגעת איתו לרמה של אינטימיות רגשית ופיזית שעושה לשניכם טוב, עד הנקודה הזו את בסדר, מעבר לזה את עדיין לא שם וזה גם בסדר. אין לך למה להכניס את עצמך לסרטים ולפחדים. לגבי שאלתך השנייה - חשוב שתהיה ביניכם תקשורת מינית פתוחה, תדברי איתו ותבדקי איתו מה עוד את יכולה לעשות על מנת לענג אותו וההיפך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו