מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה12316/05/2009
עשיתי לחבר שלי ביד והוא אמר שהוא צריך ללכת לשירותים
הבנתי כבר שזה בשביל "להוציא" את זה , כאילו את השפיך .
עכשיו השאלות שלי הן :
1. איך הוא בדיוק יודע שהוא הולך לגמור ? זה לא אמור
לבוא בטבעיות הרגע או משהו כזה ? כאילו להתפרץ כזה ?
2.זה קצת פוגע בי שהוא הולך ככה לשירותים , זה כאילו
לא יודעת , הוא גומר בסוף לבד , אז בשביל מה כל ההשקעה שלי ?
3.אם הוא מתחיל לעשות דברים שגורמים לי הנאה , נגיד יורד
או עם האצבעות , פתאום הוא מפסיק ואומר לי שצריך
לדעת מתי להפסיק . אני לא מבינה בשביל מה צריך להפסיק ?
יש איזה מן קטע מאחורי זה או שהוא סתם רע ?
4. איך אני יכולה לגרום לו לאהוב דברים שאני אוהבת , כלומר
כמו נגיד קטע של שריטות ואלימות וכאלה . הוא נורא עדין
ואני מסכימה להיות עדינה בשבילו . אבל אני רוצה שהוא
יהיה אלים קצת יותר בשבילי . דברתי איתו כבר על זה ואמרתי
לו שאני אוהבת ככה וככה . אבל הוא לא מבין ולא מיישם את זה .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/05/2009לגבי שאלתך הראשונה - בעקרון גבר יכול להיות בשליטה על השפיכה שלו, וזה יכול לפעול גם לטובה, כאשר רוצים להאריך את הסקס, או לחילופין כשהאשה כבר מסופקת ומוכנה שגם בן הזוג כבר יגיע לסיפוק. במקרה שלכם, חבר שלך מגיע לנקודה שבה הוא רוצה לגמור, הוא יוצא ואז גומר בשירותים. האם בדקת איתו למה הוא עושה את זה? חשוב שתפתחי איתו את זה ותאמרי לו מה את מרגישה לגבי זה. זה אומר לפתח תקשורת מינית פתוחה. הרי הוא עושה את אותו הדבר כאשר הוא מענג אותך, הוא מפסיק באמצע, למה? התשובה לשאלה טמונה בו. בהנחה שהוא יודע להסביר מה מניע אותו לעשות את זה.
לגבי העדפות שונות בסקס - את מעדיפה קצת יותר אגרסיבי והוא מעדיף קצת יותר עדין. תדמייני שיש ביניכם מטפורי, כל אחד עולה על הגשר וצועד לקראת השני, את עושה לו עדין, ואת רוצה שכשהוא יעשה לך זה יהיה קצת יותר אגרסיבי. לדבריך, כבר פתחת איתו את זה ובכ"ז הוא לא מבין ומיישם, האם כיוונת אותו באופן קונקרטי? כלומר האם אמרת לו בדיוק מה את רוצה שהוא יעשה כדי לענג אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)