משהו שקרה לי (בן 14.5) צריך עזרה דח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שקרה לי (בן 14.5) צריך עזרה דח
    אדם
    17/05/2009

היינו בטיול שנתי לפני שבועיים והבנים היו במקלחת (כמובן כולם ערומים) ואיכשהו הגענו למצב של הרבה אנשים ביחד שעושים ביד אחד לשני ומוצצים. לי מצצו ונורא נהנתי!
    עכשיו הבעיה היא שגמרתי לאותו אחד בפה והוא אומר שכבר שבועיים יש לו כאבי גרון מהמציצה. הוא אומר שכנרא האיבר שלי גדול מדי, ואני ממש מרחם עליו. מה אפשר לעשות? אולי זו מחלה??
    *אגב, הגודל שלי הוא19 .
    דבר שני זה שאני הלכתי אחרי זה בלילה לאוהל של הבנות ויצא לי לעשות את זה עם מישהי ממש יפה. יש סיכוי שהיא בהיריון אם גמרתי לה בתוך האיבר??

בבקשה תשובה ממומחים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדם....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/05/2009

1)אין קשר בין כאב הגרון והמציצה.
    2)אכן כן...יש סיכוי שהיא בהריון.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה?

חסוי
    21/05/2009

לא הבנתי אתה הומו או סטרייט? ובגיל כזה גם להתנסות עם בנום ובנים באותו היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדם

noam@
    22/05/2009

מה ?! וואו אחד הדברים הכי מופרחים ששמעתי.
    אתה הומו או סטרייט? כאילו מה בן ובת באותו יום? מה קורה פה?
    זה ממש מוזר שפתאום כולם עשו ביד אחד לשני ומצצו... כאילו מה? כולם אצלכם הומואים או משהו? סטרייטים לא עושים דברים כאלה.. ממש לא..
    וכן אם גמרת לה באיבר בטח שהיא יכולה להיכנס להריון ! אם לא עברו 72 שעות מהר מהר מהר שתיקח פוסטינור ! שתלך לרופא ותיקך פוסטינור !!
    ממש חוסר אחריות לעשות מה שעשית, ולמען האמת זאת נשמעת ממש בדיחה. כי דברים כאלה קוראים רק בחלומות רטובים של הומואים ><
    לא משנה, שתיקח פוסטינור ומהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

תמר ועדי
    26/05/2009

אתה דו מיני יהומו לסבית מסריח \מסריחה ויש לך זיין קטן \ קטנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו