עזרה בבקשה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה דחוף
    חסוי1
    18/05/2009

שלום,אני(17) וחברה שלי (בת 17) החלטנו לפני כמה שבועות לקיים יחסי מין בפעם הראשונה.ניסינו כמה פעמים וכל פעם נתקלנו בבעיות..בהתחלה לא עמד לי,ובנסיון אחר פשוט לא הצלחנו להחדיר,לפני כמה ימים ניסינו שוב הפעם הייתה חדירה,אבל פשוט לא הצלחתי להשאיר את איבר המין שלי עומד ...איני יודע למה אבל פשוט לא עמד לי, כל פעם שניסיתי לחדור.לאחר שראיתי שלא ממש מצליח לי,פשוט נשברתי ואיבר המין שלי פשוט לא עמד יותר..לא משנה מה. אני כבר ממש מיואש נראה לי יש לי טראומה מזה שלא עמד לי בפעם הראשונה.. זו בערך הפעם החמישית שאנחנו מנסים ולא הולך לנו...למה הוא לא עומד לי? (זה לא ממש רגיל אצלי שהוא לא עומד.. )ולמה היו קשיים בחדירה בפעמים הראשונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה דחוף

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    19/05/2009

או שאתה לחוץ
    או שאתם לא משקיעים במשחק המקדים
    או שאתה לא נמשך אליה כל כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    19/05/2009

זה מאוד ברור שאתה עסוק סביב הזקפה והחדירה. מה היה לפניכן, מה קורה במשחק המוקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי1
    19/05/2009

לא..אני בוודאות נמשך אליה..
    במשחק המקדים אני עושה את רוב העבודה..היא נשארת יותר פאסיבית..אני מתגרה בצורה מסוימת,אבל לא כמו שאני דואג שהיא תתחרמן (צריך פירוט חחח ? )
    וכן כל הנושא של הזקפה ממש מטריד אותי,ונראה לי שכל העיסוק בו גורם לו לקרות..
    אני בטוח שהסיבה לבעית הזקפה היא נפשית..אני רק לא סגור מה הסיבה המדויקת..כל הנושא מלחיץ אותי בעקבות הפעם הראשונה שניסינו וזה לא הלך..
    זקוק לטיפה יעוץ ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו