לגבי אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי אורגזמה
    דנה
    19/05/2009

שלום, אני בת 13 והתחלתי לאונן כשהייתי ממש קטנה והשנה התחלתי לחוות אורגזמות ממששש חזקות ומטריפותת!! ברור שאני בתולה וזה לא קשור לסקס עם פרטנר.
    בחודשים האחרונים אני גם מאוננת וזה, אבל אני מרגישה שהאורגזמות נחלשות..
    אני מצליחה ליגמור וזה כייף אבל לא כמו שזה היה פעם.
    אני מנסה לא לצאת מריכוז וניסיתי לא לאונן שבוע אבל עדיין זה לא עוזר. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי אורגזמה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    19/05/2009

זה נפלא שאת גילית את המיניות שלך באמצעות אוננות כבר מגיל צעיר, ושאת ממשיכה לחקור את המיניות שלך עם עצמך. יתכן שמרוב שאת עסוקה בלהגיע לאורגזמה, את עושה לעצמך "גול עצמי". תנסי ליהנות מהאוננות מבלי להיות עסוקה בלהשיג את המטרה.
    דבר נוסף, לא כתבת האם את נעזרת בפנטזיות מיניות במהלך אוננות, אם לא, זה תמיד יכול לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנושקה

noam@
    24/05/2009

זה קורה לכל אחד, בעיקר לבנים, וכן, גם לי.
    האורגמות מתחלשות כי פשוט... מתחילים להתרגל לזה. אתה מתחיל להתייחס לזה כ"מובן מאליו" ואתה פחות חרמן ופחות מגורה אז האורגמות נחלשות.
    אני חושב שאת צריכה פשוט למצוא משהו אחר, שמגרה אותך יותר. למצוא זמן שאת חרמנית ומגורה ואז לעשות ביד.
    ככה אני עושה, פשוט מוצא זמן שאני חרמן, ולא ישר עושה ביד, אלא מחכה קצת, מסתכל על תמונות פורנו וכל השיט הזה, ואז עושה ביד (כן, אני יודע שחלקתי יותר מידי מידע).
    אני בטוח שזה יפסיק מתישהו, כל עוד תפעלי נכון, ותמשיכי להינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי אורגזמה2

דנה
    29/05/2009

טוב נו פסדר אני יודעת שהמטרה היא להגיע לגמירה ואני לא יודעת איך להנות.. אני גומרת ממש מהר.. אני גם נעזרת באתרי פורנו לא שזה אסור אבל ככה יוצא..
    כאילו אני ממש חרמנית כל החיים שלי הייתי כזאת ואני לא יכולה להתאפק..
    אני נגיד מאוננת איזו דקה וישר גומרת וקרו לי כמה פעמים שהנה הנה אני גומרת וזה עוצר וישר עוד פעם גומרת עוצר ועוד פעם חחח זה מוזר אבל אני לא יודעת.. אני לא יכולה להספיק להינות ליפני אני פשוט לא יכולה לעצור ליפני הגמירה.. אני מתגרה מהר חחח
    ויש לי עוד שאלה- נגיד אני כאילו איך להסביר.. אני ילדה די שמורה וצנועה ליד כולם וזה, אבל יצאה לי פעם אחת שחבר שלי "התחרמן" איתי כזה.. [אני מאוהבת בו זה לא סתם קשר מצידי]הוא בן 15:] הוא חיבק אותי ממש.. היינו מאוד קרובים זה לזו אבל מרוב אי ניסיון ובכלל מרוב איזה ניגוד הרחקתי אותו.. כי לא יודעת למה.. נהיניתי מתי שהיינו ככה אבל אני לא רגילה לזה.. אני ביכלל לא נפתחת לאנשים ככה כמו שאומרים.. ואגב, לא היה אף אחד לידינו. זה היה כזה רומנטייי....
    הקטע היה מין כמו אינסטינקט לישמור על עצמי או משהו.. שלא ייגעו בי כי אף פעם בחור לא נגע בי או משהו.. אני לא התנשקתי אפילו. הוא פשוט בא חיבק אותי בכזאת אהבה.. וזה וזה היה כל כךךךך כייף הייתה לי הרגשה כזאתת נעימהה...זה פשוט היה מטריף.. כל הרגשות האלה שאת גם מאוהבת וגם המגע הקסום הזה.. לא יודעת.. ואני התרחקתי >< אני לא יודעת מרוב מה.. תוכלו אולי להסביר לי? למה זה קורה לי בכלל? אולי אני סגורה מידי או משהו? תודה, דנוש:]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    29/05/2009

זה בדיוק העניין. המטרה היא לא רק להגיע לגמירה, אלא גם ליהנות מהתהליך עד להגעת האורגזמה. זה בסדר גמור שאת גומרת מהר ושאת נעזרת באתרי פורנו לצורך עוררות מינית. וזה נפלא שאת חווה אורגזמה מרובה - שרשרת של אורגזמות אחת אחרי השנייה, הרבה בנות היו שמחות לחוות אורגזמה שכזאת.
    לגבי הקרבה שלך לחבר שלך, בסה"כ נשמע שיש ביניכם אינטימיות רגשית ופיזית שתואמת לגילכם, כנראה שהאינטימיות הפיזית שיש ביניכם כרגע זה מה שמתאים לך לשלב הזה של הקשר ביניכם וזה גם בסדר, חשוב שתהיי מחוברת לעצמך מספיק כדי לדעת מה הקו האדום שלך. זה הרגיש לך קרוב ויותר מזה היה יותר מדי, וזה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו