מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני באמת צריכה עזרה, ממש דחוף!טל18/08/2007
שלום,
הכרתי מישהו שבעוד כמה ימים ניהיה חודש ביחד..
אני ממש נהינת איתו וכיף לי איתו נורא.. הוא מרגש אותי וגורם לי להרגיש טוב עם עצמי וגופי (לא שאני נראית רע..אבל בכל זאת, זה תמיד טוב) ובנוסף נותן לי להרגיש נאהבת..
כבר מהפגישה השלישית שלנו עשיתי לו ביד..
פגישה רביעית, הוא עשה לי..
בקיצור אנחנו מתקדמים כל פעם עוד ועוד..
עכשיו הגענו למצב שעשינו כבר הכל, חוץ מאת הדבר האמיתי!..אנחנו כל הזמן מדברים על הפעם הראשונה שלנו.. ואני מרגישה לידו ממש בנוח..
הבעייה היא,
שהסיבה היחידה שאני לא רוצה לשכב איתו זה שהקשר שלנו יפסק מהר כמו שהסקס התחיל מהר (אם יתחיל)..
שכחתי לציין שאני עוד מעט בת 16 והוא בן 17...
ועוד דבר שחשוב לי לציין..
אנחנו לא רק עושים דברים מיניים..אנחנו ממש מתנהגים כמו זוג! זה מדהים!
מה אתם אומרים?.. זה באמת משנה הזמן? הוא אומר שהוא רוצה לעשות את זה כי הוא יודע שהפעם הראשונה גורמת לבת להיקשר מאוד לבן זוגן.. והוא רוצה שזה מה שיקרה..למרות שאני הכי קשורה אליו בעולם, ואני חושבת שגם הוא אליי..
עוד משהו ששכחתי לציין..
שנינו בתולים!
בהמון המון תודה מראש,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי כדי לך לברר שהקשר שלכן מיסתכם
אביחי18/08/2007לא רק במין אלה גם שאתם נהנים ביחד באופן כללי אם את יודעת בוודאות
שיש בינכם קשר יותר ממין שאינו מיסתכם בכך אז אין שום סיבה לחשוש מזה
שהוא יעזור אותך אחרי הסקס,הוא לא נישמע כמו אדם שינצל מינית כי הוא סיפק
אותך פעם בזה שהוא עשה לך ביד.בכל מיקרא בהצלחה!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע טוב ויפה חוץ
יפעת מקלר18/08/2007מדבר אחד ששוה לדעתי בדיקה. הוא רוצה לשכב איתך כדי שתקשי אליו יותר. יתכן וזה נאמר ממקום תמים ויתכן שזה נאמר ממקום של אגו ושליטה. מקום שהיה רוצה לראות אותך יוצרת בו תלות. איננני מכירה אותו אך שווה לבדוק. חסר איזון- האם גם הוא היה רוצה שהסקס יגרום לו להקשר אליך?
ולגבי שאלתך- למה למהר? אם את מרגישה שרצתם מהר מידי,זה הזמן להשאר קצת באותו מקום. חשוב שתקימי יחסי מין ממקום בטוח, שלם וללא חרדה שמא הכל יגמר אחר כך. תנו עוד זמן לבסס את אהבתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם בנות שעושות סקס אם חבר שלהם
אביחי19/08/2007כדי שיהיה קשור אליהם יותר ואף ליקנות סוג של שליטה בוא.הוא רק רוצה לישכב איתה מה רע כאן
ומה רע בזה שהם יהיו קשורים יותר???.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בכך כל רע- להפך
יפעת מקלר20/08/2007אני מסכימה איתך שסקס יוצר יותר קירבה ומהדק ואת הקשר. וזה הדבר שניפלא בו! נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי- כתבתי שהאימרה של אותו חבר שהוא רוצה שהיא תקשר אליו יותר נשמעת חד צדדית כיוון שהוא לא אמר את אותו דבר לגביו, כלומר,שהיה רוצה שהמין יגרום גם לו להקשר אליה יותר. כאמור יתכן וזו אימרה תמימה שאין מאחוריה כלום, ויתכן ששווה להשתהות לרגע ולהתבונן על הדברים. בסה"כ הם מכירים חודש. בכל אופן תודה על הערתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)