מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לפליטת זרע.אנונימי!20/05/2009
אני כמעט בן 14, ואני מאונן בערך מגיל 12.5
שהתחלתי לאונן הזרע יצא בכמה טיפות בודדות, היום כבר יוצאת לי כמות זרע נכבדה, אבל אף פעם לא בשפריץ.
יצא לי פעם או פעמיים לאונן עם חברים וראיתי שיש להם שפריצים ואפילו עד לרחוק.
כאילו, זה פשוט מטפטף לי מהזין, ולא יוצא בבת אחת בשפריץ.
עזרה בבקשה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חוק יסוד על איך
ד``ר עידן מיליצ`ר20/05/2009הזרע אמור לצאת. גם איך שיוצא לך זה תקין טבעי ובסדר! ייתכן וכפי שאתה מתאר שבהתחלה יצא לך מעט , עכשיו יותר, אז בהמשך ההתפתחות וההתבגרות יצא לך גם בשפריץ. גם אם לא זה לא אומר שזה לא תקין ו/או שאתה לא נהנה כמוהם!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאנונימי
noam@22/05/2009זה בסדר, למלא יש ככה, גם לי :)
מאונן עם חברים? איך יוצא לך לאונן עם חברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי22/05/2009אני גם חושב כמו נועם בקשר לשני הסיפורים, זה והסיפור של אדם על הטיול השנתי והמציציות.
איך מגיעים למצב שחברים מוצצים אחד לשני ועושים ביד אחד לשני וביחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@24/05/2009כן אה?
כאילו מה איך אתה מגיע לכזה מצב פרטי שאתה מאונן ליד חברים? איך קורה דבר כזה שאתה לא מתבייש מזה?
למרות שאני נגד כל הסטיגמות האלה והכל, יש גבול למה שבן יכול לעשות ליד בן אחר כל עוד הוא סטרייט ובני נוער יורדים על אנשים אם הם שומעים דבר כזה. מוזר לראות דבר כזה שקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)