בקשר לפליטת זרע.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לפליטת זרע.
    אנונימי!
    20/05/2009

אני כמעט בן 14, ואני מאונן בערך מגיל 12.5
    שהתחלתי לאונן הזרע יצא בכמה טיפות בודדות, היום כבר יוצאת לי כמות זרע נכבדה, אבל אף פעם לא בשפריץ.
    יצא לי פעם או פעמיים לאונן עם חברים וראיתי שיש להם שפריצים ואפילו עד לרחוק.
    כאילו, זה פשוט מטפטף לי מהזין, ולא יוצא בבת אחת בשפריץ.
    עזרה בבקשה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לפליטת זרע.

הוספת תגובה

• אין חוק יסוד על איך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/05/2009

הזרע אמור לצאת. גם איך שיוצא לך זה תקין טבעי ובסדר! ייתכן וכפי שאתה מתאר שבהתחלה יצא לך מעט , עכשיו יותר, אז בהמשך ההתפתחות וההתבגרות יצא לך גם בשפריץ. גם אם לא זה לא אומר שזה לא תקין ו/או שאתה לא נהנה כמוהם!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאנונימי

noam@
    22/05/2009

זה בסדר, למלא יש ככה, גם לי :)
    מאונן עם חברים? איך יוצא לך לאונן עם חברים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

חסוי
    22/05/2009

אני גם חושב כמו נועם בקשר לשני הסיפורים, זה והסיפור של אדם על הטיול השנתי והמציציות.
    איך מגיעים למצב שחברים מוצצים אחד לשני ועושים ביד אחד לשני וביחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

noam@
    24/05/2009

כן אה?
    כאילו מה איך אתה מגיע לכזה מצב פרטי שאתה מאונן ליד חברים? איך קורה דבר כזה שאתה לא מתבייש מזה?
    למרות שאני נגד כל הסטיגמות האלה והכל, יש גבול למה שבן יכול לעשות ליד בן אחר כל עוד הוא סטרייט ובני נוער יורדים על אנשים אם הם שומעים דבר כזה. מוזר לראות דבר כזה שקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו