שאלה ודאגה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ודאגה.
    חסויה
    20/05/2009

אני נמצאת במערכת יחסים עם מישהו שבן 18 (ואני בת 16).
    עכשיו, אני יורדת לו והוא גומר, ואני אף פעם לא גומרת כשהוא יורד לי, לא משנה מה הוא מנסה ומה הוא עושה, ואני אף פעם אפילו לא רטובה.
    לא כשאנחנו מתנשקים, לא כשאנחנו מתמזמזים ואף פעם לא.
    מה אפשר לעשות עם זה? (אגב, איתו הגעתי הכי רחוק, ששנינו היינו בעירום מלא).
    בנוסף, אני מרגישה שפעם (עד לפני חצי שנה בערך) הייתי הרבה יותר מגורה מכל מיני דברים אפילו קטנים, ועכשיו כאילו החשק הזה כבר ירד..
    מה אפשר לעשות? אני כבר מיואשת..
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ודאגה.

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    20/05/2009

האם את מתנסה באוננות עם עצמך ומגיעה לאורגזמה? אם לא, מומלץ שתתרגלי אוננות עצמית ותלמדי להכיר את הגוף שלך, מה מענג אותך. כשאת תדעי מה "המפתח" אז תוכלי לכוון את החבר שלך על מנת שיענג אותך. את אחראית על האורגזמה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    20/05/2009

הבעיה, היא שכשאני נמצאת לבד אני כן מצליחה להגיע לזה. אבל כשאני איתו אני לא.. ואמרתי לו איפה לעשות והכל, שום דבר לא עוזר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה

אנונימי
    20/05/2009

החבר המסכן שלך צריך יותר ובצדק למה את מונעת ממנו את התענוג לקיים אתך יחסי מין כל מה שאתם עושים זה כאילו,ובכאילו קשה לענג .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו