גמירה לתוך פה של גבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה לתוך פה של גבר
    מישהי 16
    18/08/2007

אני בת 16 ומיזה כמה זמן התחלתי להשפריץ בזמן שאני גומרת וזה מאד נעים לי להשפיך בזמן הגמירה שמעתי שקוראים לזה סקווירטינג או משהו בכל מיקרא בזמן שחבר שלי ירד לי
    קצת ניסחפתי וגמרתי לו לתוך הפה דיי ניראה שהוא הושפל מיזה הוא לא היה כל כך שמח מיזה
    למרות שנורא נהנתי מיזה אני נורא אוהבת ליגמור לו לתוך הפה זה מדליק אותי אבל לא ניראה
    לי שהוא בעניין האם יש דרך לשכנע אותו?והאם זה נורמאלי שבנות רוצות ליגמור לתוך פה של מישהו
    בערך כמו שגברים מיתחרמנים מיזה??.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה לתוך פה של גבר

הוספת תגובה

• ביזמן שגמרתי לו לתוך הפה תפסתי את

מישהי 16
    18/08/2007

הראש שלו בלי הסכמתו (ניסחפתי) האם זה בסדר?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מאוד נורמאלי הרצון שלך!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/08/2007

אך כמו שיש נשים שלא מרגישות בנוח כאשר בן הזוג שלהן רוצה לגמור להן בפה, יש גברים שלא נוח להם המצב ההפוך. פשוט נסי לשוחח איתו על תחושותייך, ואולי הוא יעתר לך!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגמור בפה

שי
    19/08/2007

אני חושב שזה לא צריך להפריע לך שאת נהנת מזה שאת גומרת לחבר שלך בפה.
    אולי בהתחלה הוא קצת בשוק מזה אבל אני חושב שאם הזמן בעתיד כשהוא יתבגר הוא יבין שלא מתים מזה. יכול להיות שזה ממש לא נעים לו, אז אולי תצטרכי להתחשב בו ולהודיע לו לפני שאת גומרת וכ'ו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו