מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה לתוך פה של גברמישהי 1618/08/2007
אני בת 16 ומיזה כמה זמן התחלתי להשפריץ בזמן שאני גומרת וזה מאד נעים לי להשפיך בזמן הגמירה שמעתי שקוראים לזה סקווירטינג או משהו בכל מיקרא בזמן שחבר שלי ירד לי
קצת ניסחפתי וגמרתי לו לתוך הפה דיי ניראה שהוא הושפל מיזה הוא לא היה כל כך שמח מיזה
למרות שנורא נהנתי מיזה אני נורא אוהבת ליגמור לו לתוך הפה זה מדליק אותי אבל לא ניראה
לי שהוא בעניין האם יש דרך לשכנע אותו?והאם זה נורמאלי שבנות רוצות ליגמור לתוך פה של מישהו
בערך כמו שגברים מיתחרמנים מיזה??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביזמן שגמרתי לו לתוך הפה תפסתי את
מישהי 1618/08/2007הראש שלו בלי הסכמתו (ניסחפתי) האם זה בסדר?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מאוד נורמאלי הרצון שלך!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/08/2007אך כמו שיש נשים שלא מרגישות בנוח כאשר בן הזוג שלהן רוצה לגמור להן בפה, יש גברים שלא נוח להם המצב ההפוך. פשוט נסי לשוחח איתו על תחושותייך, ואולי הוא יעתר לך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמור בפה
שי19/08/2007אני חושב שזה לא צריך להפריע לך שאת נהנת מזה שאת גומרת לחבר שלך בפה.
אולי בהתחלה הוא קצת בשוק מזה אבל אני חושב שאם הזמן בעתיד כשהוא יתבגר הוא יבין שלא מתים מזה. יכול להיות שזה ממש לא נעים לו, אז אולי תצטרכי להתחשב בו ולהודיע לו לפני שאת גומרת וכ'ו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)