מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אנאלי? בבקשה תענו דחוף..מישהי24/05/2009
אני וחבר שלי יחד כבר 9 חודשים.
לפני כ3 חודשים התחלנו לקיים יחסי מין, הוא מתחשב ודואג לי בצורה מדהימה,
אבל בחודש האחרון הוא מעלה פעמים רבות את הנושא של סקס אנאלי.
בכל פעם אני מסרבת ומנסה להעביר נושא, וכשהוא שואל למה אני לא רוצה אני לא יודעת ממש להסביר.
רציתי לשאול, מה זה בדיוק, האם זה מענג בכלל את האישה?
או שזה כואב ומהווה סבל בלבד?
האם כדאי לנסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
noam@24/05/2009תראי, אולי לא מנסיון כי לא ניסיתי מין אנאלי, אבל זה כן אמור לעשות לך כיף.
כלומר הוא מחדיר לך את הפין שלו לישבן שלך, וזה לא כזה כזה לתאר את זה. זה לא כיף בשום צורה מאשר מין אוראלי, ותגידי לו שיעזוב את הנושא של סקס אנאלי אם את לא רוצה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה הוא רוצה בכל זאת אם זה לא
מישהי24/05/2009כיף ? מצד אחד אני רוצה לספק אותו כמו שהוא אותו ולענג אותו , מצד שני זה נשמע לי כואב ולא כ"כ סימפטי..אני צודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אף אחד שמבין ויכול לענות? :\
מישהי26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני
בן 1530/05/2009אפשר להבין אותך, זה קורה לכל אחד.
וזה לגיטימי מאוד שתהיה מודאגת מכל העניין של סקס אנאלי.
את מעוניינת בעינוגו של חברך , אך שכחת מעצמך, כשהוא דואג לך, הוא לא שוכח מעצמו, תוכלי להציע לו דברים אחרים, שלך ובעיניך לא נראים מסובכים, ודברים שאת מעונינת בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון27/05/2009לדברי ד"ר צחי בן ציון - מתוך הספר "סקס לא מה שחשבת" - "פי הטבעת אינו מקום שמיועד לחדירה, אבל הוא אזור מאוד ארוגני... נשים רבות לא נהנות מחדירה אנאלית ועושות זאת על מנת לרצות את הפרטנר שלהם. יש נשים שיכולות ליהנות ממין אנאלי אבל לא יודעות את זה כי לא ניסו. ..כדי לנסות צריך להתכונן: לשמן היטב את פי הטבעת בעזרת חומר סיכה על בסיס מים ולבצע הרחבות של פי הטבעת באופן הדרגתי..
מאוד לא רצוי שיחסי מין האנאליים ייעשו רק למען הפרטנר כתוצאה מלחץ מצידו או מתוך חשש כלשהו לאכזב או לפגוע".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי....
ד``ר עידן מיליצ`ר28/05/2009טוב לי או רע לי מין אנאלי- המדריך השלם
יחסי מין אנאלים הם דרך טבעית לביטוי המיניות כחלק מהרפרטואר המיני למימוש האהבה התשוקה וחדוות המין בזוגיות. . פי הטבעת הוא אזור ארוגני מאוד גם אצל נשים וגם אצל גברים וככזה המגע בו יכול לענג. את שני המינים.
במחקרו של הנט (HUNT )בשנת 1977 דווח על 25% מהנשים שניסו לקיים מין אנאלי. אצל רדבוק REDBOOK) )בשנות ה-80 דווח על 43% אשר ניסו יחסי מין אנאליים, אך רובן ציינו שפעילות זו אינה חביבה עליהן....בלשון המעטה!. יחד עם זאת יש נשים שאכן נהנות ממין אנאלי פגשתי ...בעבודתי...נא להירגע ?, נשים שמעידות שגירוי החור האנאלי מזרז להן את האורגזמה, בכלל המגע והחיכוך באיזור גורם להן לעונג שונה מהעונג הנרתיקי. כמו כן, לא מעט גברים מעידים על הנאה מרובה ממגע מסביב לפי הטבעת ובתוך החלחולת... ולא, הם לא הומוסקסואלים בהכרח.
"מאחורה" "באגזוז" "זיון בתחת" "מעשה סדום","שלא כדרך הטבע" כל אלו ואחרים, מבטאים את המגע המיני האנאלי. הישבן, החלחולת ובעיקר פי-הטבעת הינם אזורים ארוגניים אשר מאוד רגישים למגע. הגירוי יכול להיות על-ידי מגע באצבע, ליקוק (רימינג) ועד החדרת איבר המין או חפצים, כמו דילדו או סטרפאון, לפי הטבעת. המין האנאלי אינו ייחודי לאוכלוסיה ההומוסקסואלית ויכול להוות מקור לגירוי והנאה גם אצל זוגות הטרוסקסואלים כחלק מהרפרטואר המיני. המגע יכול להיות מענג וכאמור, אין בו בכדי להעיד על נטייה מינית כזו או אחרת.
מומלץ לקיים מין אנאלי מספר שעות לאחר ארוחה (לא מיד) ולאחר מתן צואה....אין רצון שיקרה ביחסים, משהו שיפגע בכבודנו בעודנו מרפים את אחורינו.
בשלב ההכנה, יש לשטוף את פי הטבעת ובנוסף ניתן לבצע חוקן (למהדרים). קיימים שני סוגיים או אפשרויות לביצוע החוקן: החוקן ה"ביתי" נעשה על ידי פירוק ידית הטוש והשארת הצינור בלבד. מקרבים את הצינור את פי הטבעת, ונותנים לזרם מים (בטמפרטורה מתאימה) לחדור אל תוך פי הטבעת עד שאי אפשר יותר להחזיק והמים יוצאים עם צואה. אם יש שירותים קרוב ניתן "לקפוץ" לשירותם ולהתרוקן לתוכם. במידה ולא....אוופססס... על פעולה זו חוזרים מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים. יש גם את החוקן הקנוי, שקיים בבתי מרקחת. זוהי אמפולה קטנה שיש בה נוזל המוחדר לחלחולת דרך פי הטבעת וגורם באופן מידי להוצאת הצואה החוצה.
בחדירה עצמה תמיד להשתמש בחומר סיכה, עדיף על בסיס מים. חשוב לציין שתמיד תישאר לחלוחית כלשהי של נוזלי הצואה בחלחולת. כדי להרחיב את פי הטבעת, כמו כל רקמה שרירית, יש לעשות זאת בהדרגה. לא ביום אחד נהיים גמישים ועושי שפגאט. תמיד רצוי, אך לא הכרחי, להתחיל להחדיר לפי הטבעת אצבע עם הרבה חומר סיכה, הכי חשוב לאט לאט. חשוב להשאיר את האצבע מספר דקות בתוך הרקטום מבלי להזיזה, כל זאת על מנת לתת לשרירי פי הטבעת להתרגל ל"אורח החדש".
לאחר מכן, כשנוח עם האצבע, ניתן להכניס אצבע נוספת ולהמשיך עם חפץ גדול יותר וכן הלאה. חדירה בלי אימון ומתיחה של הרקמות קודם, עלולה לגרום לכאב ואפילו לפציעה של פי הטבעת. חשוב לציין כי ביחסים הטרוסקסואלים, כאשר הגבר הוא האקטיבי, ין לקיים יחסים אנאליים ומיד יחסי מין בנרתיק. איסור זה קיים מחשש לזיהום. יש לנקות קודם את איבר במין ואז, אם עוד כוחך בין מותניך,אפשר לקיים יחסי מין בנרתיק!
תופעות לוואי:
1) יתכן ותוך כדי ו/או מיד אחרי, יהיה לחץ לרוץ לשירותים ולחרבן.
2) שחרור נפיחה הוא דבר טבעי העלול להתרחש כשמין אנאלי מתממש.
3)יתכנו כאבים בעכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
noam@29/05/2009הוא נהנה, מי שמוחדר אליו לא !
כשהוא מחדיר, יש לו עדיין הנאה בפין... כלומר הוא עדיין מכניס את הפין שלו לאנשהו וזה מהנה אותו.
אבל למה שזה יהנה לך? אם מחדירים לך לדגדגן את יכולה להגיע לאורגזמה בקלות, ושם יש לך את נקודת הג'י וכו', אומנם בפי הטבעת אין לך את כל הדברים שצריכים לספק לך הנאה.
אולי קצת תהני, אבל לא כמו שתעשו סקס אוראלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)