ההשלכות של קיום יחסי המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההשלכות של קיום יחסי המין
    טל
    25/05/2009

שלום,
    אני עוד מעט בת 18 ולפני כחצי שנה התחלתי לקיים יחסי עם החבר שלי.
    אנחנו משתמשים בקונדום ומקיימים יחסים בערך 3 פעמים בשבוע.
    בערך יומיים לאחר קיום יחסי המין אני מתחילה לחוש במעין דלקת בשתן, צריבה ותכיפות ללכת לשירותים.
    אני לא רוצה לספר להורים ולכן, לא רוצה ללכת לרופא ששולח ישירות לבדיקות שאת התשובות שלהם מקבלים כאשר מתקשרים לבית וכדומה...
    שמעתי שחמוציות יכולות לפתור את הבעיה כאשר היא שולית ואני באמת מרגישה שזה לא שולי...

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההשלכות של קיום יחסי המין

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    26/05/2009

את עוד מעט בת 18, גיל של אשה בוגרת, אין לך ממה להתבייש, במיוחד כשמדובר בעניין של בריאות. חשוב שתגיעי להיבדק אצל רופא/ת נשים על מנת לאבחן ולטפל בבעיה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלכות של קיום יחסי מין- עוד שאלה

טל
    26/05/2009

הבעיה כאן היא לא מבוכה מללכת לרופא.. אלא מבוכה מזה שההורים ידעו.. הם מקסימים אבל לא כדי לשתף אותם בדבר כזה...
    הרופא שולח לבדיקות שהורים בטוח ישמעו מהם.. בנוסף הוא מוסיף לכרטיס של הקופה סטטוס של "פעילה מינית" וכאן החשש...

תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה לשאלותייך

מירב שרון
    27/05/2009

בתור מישהי שבמקרה עובדת במסגרת קופ"ח כללית, אני יכולה להגיד לך איך זה עובד בקופה. אם את מגיעה לרופא/ת נשים, זה עניין אישי שלך. אם את נשלחת לעבור בדיקות כלשהן, התוצאות לא מגיעות אלייך הביתה אלא או שאת מגיעה באופן אישי כדי להוציא תדפיס או שאת מגיעה למרפאה ומבקשת סיסמה על מנת להיכנס לאתר ולבדוק את תוצאות הבדיקות. המידע לא מגיע לידי הורייך בשום צורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו