מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חושב שפספסתי שלב...אנונימי26/05/2009
אני מאונן. הרבה... (בערך פעם ביום), ואני עושה את זה בערך מגיל 12.5. היום אני בן 14.
הבעיה היא שעוד לא התנשקתי, אפילו לא התחבקתי, ואני ממש ביישן... אני רואה בנים אחרים בכיתה שלי מנשקים (בלחי) בנות אחרות לאות שלום, להתראות, וכד.. ואני עדיין לא התנשקתי אפילו בלחי-
רק בבני ובנות מצווה לפני שנה, שנתיים.
אני דואג שפספסתי איזשהו שלב- אני מגיע לאורגזמה אבל לא קיימתי מערכת יחסים עדיין, ואפילו לא התנשקתי 0_0....
אני בסדר?? משהו שגוי אצלי??? אנא תענו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכול בסדר אצלך
מירב שרון27/05/2009אוננות זה טבעי לאורך כל החיים מגיל 0, עובר מאונן עוד ברחם של אמו. לכן לא פספסת שום דבר, יגיע יום ותפגוש מישהי שעמה תרצה להתנשק, אל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
noam@29/05/2009יש המווון המון ילדים כמוך.
זה לא שפיספת משהו, פשוט לא התנשקת וזהו... אם אתה משתוקק להתנשק ושתהיה לך מערכת יחסים רצינית תתחיל לנקוט פעולה. תנסה להתקרב לידידות שלך או לבנות שאתה אוהב ותמצא חברה !
בהצלחה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)