יחסי מין בבני נוער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין בבני נוער
    ג'ולי
    28/05/2009

שלום אני בן 18 ,תמיד היה קל בשבילי להשיג בחורות שרציתי והגעתי לאינספור מצבים של יחסי מין אבל תמיד שהרג ה"מכריע" הגיע
    אז לא עמד לי ...
    הפעם הראשונה שלי הייתה כשהייתי בן 16 וגם אז לא כ"כ רציתי את זה ( זה היה בלי קונדום) והיא הייתה גדולה יותר ממני ... וגם אז לא עמד אח"כ שנה מהפחד לא ניסיתי אפילו ...
    עכשיו לפני חודשיים בערך קיימתי יחסי מין עם מישהי שאני מכיר וגם שם לקח לי לפחות 10 דק' שהיא יורדת לי כדי לקבל זיקפה ואחרי 10 דק' בערך אפילו לא גמרתי פשוט לא היה לי חשק יותר נמאס לי כזה
    ואחרי שהיא הלכה הדלקתי פורנו ובשניה עמד לי ויש לי גם זקפות בוקר חזקות ... עכשיו אני לא יודע מה הבעיה פה ?? ...

תמיד במצבי ריגוש של אוננות \ אפילו במשחק מקדים יש לי זקקפה חזקה אבל אז זה יורד לי עם הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין בבני נוער

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    30/05/2009

לפי התיאור שלך, החוויה המינית הראשונה שלך התחילה איזהשהי החרדה סביב הזקפה, כנראה שלא ממש הייתה מוכן לזה, ובעקבות החוויה השלילית, נמנעת ממגע עם בנות במשך שנה. קרוב לוודאי שאותה חרדה שהתפתחה סביב הזקפה עדיין ישנה, מה שמסביר את הקושי שיש לך.
    מבחינה פיזית, הכול תקין אצלך. שווה לך אולי להגיע להתייעצות מקצועית, אם אתה חייל אז יש אפשרות לנסות לפנות לקבל טיפול מיני במסגרת הצבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו