זקוקה לכמה שיותר חוות דיעה!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לכמה שיותר חוות דיעה!!!!!!!!!
    סיון
    20/08/2007

יש לי חבר חצי שנה, אני עוד 3 חודשים אהיה בת 17 והוא יהיה בן 20 (הפרש הגילאים בינינו הוא בדיוק 3 שנים)
    עוד לא קיימנו יחסי מין, אבל לפני שבוע קיימנו פעם ראשונה מין אוראלי משני הצדדים (ירידות ואוננות למי שלא יודע)
    יש לציין שאני בתולה ואני באה מבית שמרני, אני האחות הבכורה כך שלא הייתה לי הדרכה לגביי מין, אני לא מנוסה בכלל והוא הבחור הראשון שאיתו הגעתי הכי רחוק
    אני מאוד נהניתי בשביל פעם ראשונה ומיותר לציין שהוא נהנה... אבל בכול זאת בכול פעם שאנחנו מתקדמים צעד חדש מוזר לי יש לי רגשות אשם בגלל הגיל ואני מרגישה שאני נסחפת מדי..
    אני גם לא מבקשת ניתוח של האופי של חבר שלי רק דיעות אם זה לא מוקדם מידי לגילי? והאם זה ישפיע על הערכה שלו כלפיי? אני לא מבקשת ניתוח של האופי שלו רק דיעות

נכון זה נראה כאילו יש לי חוסר ביטחון ואני זקוקה לאישור אבל לא,
    אני לא מבקשת אישור לגביי קיום מין לגמרי ואני לא צריכה התייעצות בקשר לזה, כי אני יודעת שאני אעשה את זה כשאני יהיה מוכנה גם אם זה יהיה בגיל 40 והוא יודע את זה והוא מסכים איתי..
    אני מתכוונת על האוראלי אם זה לא מוקדם מדי,
    נכון חשוב לי קצת איך זה נראה מהצד למרות שזה דברים ביני לבינו אבל כמו שאמרתי, אני לא מנוסה ולא יודעת איך להתמודד עם המצבים האלה

אני אשמח לקבל כמה שיותר דיעות..בתודה סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מירב שרון אולי את תוכלי לעזור לי?

סיון
    20/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיל לא משנה כלל גם אם היית בת 14

אביחי
    20/08/2007

והיית שלמה אם זה אז זה היה בסדר גמור,ו17 זה לא מוקדם כלל חבר שלך אוהב אותך
    את אוהבת אותו את רוצה להינות ממין למה לא? אינך צריכה לקבל ריגשות אשם ביגלל
    שאת נהנת ממין זה טבעי מאד אם את נהנת ממה שאתם עושים אין סיבה לאשמה ולהרגשה
    רעה,תחשבי טוב טוב על אם את מוכנה לסקס בלי לקחת בחשבון דעות ונורמות חברתיות
    תיראי מה את רוצה ולדעתי אם תעשי את זה את לא תיתחרטי על דבר ותהני ממין טוב
    אין לך מה לחשוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אביחי, היתי רוצה לשמוע

סיון
    20/08/2007

דיעות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצטרפת ומחזקת את דבריו

יפעת מקלר
    20/08/2007

של אביחי. אם אתם אוהבים, ונהנים להיות זה עם זה, לגעת וללטף, להיות באינטימיות, כשחלק מהענין זה גם מגע אורלי, אין סיבה לרגשות אשם. אין לי ספק שזה לא גורם לחברך להעריך אותך פחות. (העובדה שהוא מוכן להמתין ליחסי מין מלאים ,לזמן שתהיי בשלה, מוכיחה שיש לו כבוד הערכה וסבלנות). הרבה פעמים החינוך שמקבלים גורם לקונפליקטים פנימיים ולרגשות אשם, בין אם זה חינוך דתי, מסורתי שמרני ואפילו חילוני. נסי להשתחרר מההשפעות הללו, ולהתקרב לעצמך ולמה שטוב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לכל מה שכבר נאמר

מירב שרון
    20/08/2007

על ידי אביחי ויפעת ומחזקת אותך שתרגישי טוב עם מה שעשיתם ביחד, זה היה מבחירה ונהניתם ביחד ואין שום סיבה להרגיש רגשות אשמה. זה נפלא שההתנסות הראשונה של מין אוראלי ביניכם הייתה כה חיובית. וזה לא מוקדם מדי בטח לא בגיל ובטח לא כששניכם הייתם מעוניינים בזה. אני מבינה שאת באה מבית שמרני ולכן עולות בך המחשבות והרגשות הללו. זה לגיטימי, אנחנו גדלים בבית עם ערכים מסויימים גם בהקשר למיניות וברור שזה משפיע על התפיסה שלנו לגבי המיניות שלנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכן מירב ויפעת

סיון
    20/08/2007

זה באמת מין תפיסה כזאת שכנראה באה מהבית, בכול מקרה אני מרגישה יותר טוב עם מה שחווינו ואני מקווה שבכל פעם שנעבור ביחד צעד זה ירגיש לי טוב!

תודה על התגובות :-*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פייי

ללא
    25/08/2007

איזה חפירה.....טוב שלא חפרת לנו עוד.....
    ולדעתי זה בסדר גמור תעשי מה שאת רוצה ותשתפי אותו במה שאת חושבת תיהייה עם אופי משלך מה יש....תזרמי מה שנקרא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מותק

אחת שיודעת
    28/08/2007

את מה שאת עושה בגיל 17 אני עשיתי בגיל 14, עם כמה שזה עצוב.
    תעשי מה שאת מרגישה לנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו